Video #44 – Διακόσμηση κρεμάστρας με decoupage

decoupageΗ crafter Ελίνα εκμεταλλεύεται τις ξύλινες κρεμάστρες της κόρης της και μας δείχνει πως να τις βάψεις και πως να τις διακοσμήσεις με σχέδια από χαρτοπετσέτες με την τεχνική του decoupage.

 

.
Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

6 σχόλια στο άρθρο “Video #44 – Διακόσμηση κρεμάστρας με decoupage”

  1. [quote name=”filio…”]Πάρα πολύ ωραίο και ωραία ιδέα για μπομπονιέρα.. Το καλοκαίρι έχω την βάπτιση του μπέμπη μου και
    σίγουρα θα το κάνουμε η μπομπονιέρα η προσκλητήριο..Που θα βρω όμως μικρές κρεμάστρες;[/quote]

    Kαλύτερα προσκλητήριο

  2. Πάρα πολύ ωραίο και ωραία ιδέα για μπομπονιέρα.. Το καλοκαίρι έχω την βάπτιση του μπέμπη μου και
    σίγουρα θα το κάνουμε η μπομπονιέρα η προσκλητήριο..Που θα βρω όμως μικρές κρεμάστρες;

  3. Τώρα πλέον δεν χρειάζεται να έχω όμορφα συνολάκια για να εντυπωσιάσω κάποιον όταν ανοίξει την ντουλάπα μου, από τη στιγμή που έχω όμορφες κρεμάστρες!

  4. στην αρχή του βίντεο αναφέρετε ότι με κρεμάστρες μπορούμε να κάνουμε μπομπονιέρες, πως γίνεται αυτό; με κρεμαστά κουφέτα και κορδέλες; μου αρέσει πολύ σαν ιδέα 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *