Διακοσμητική σύνθεση από νεραγκούλες

neragoulesΜπορεί ο καιρός να είναι λίγο συννεφιασμένος, αυτό δεν σημαίνει όμως οτι η άνοιξη δεν είναι εδώ! Είπαμε κι εμείς να καταπιαστούμε με ένα κατεξοχήν ανοιξιάτικο θέμα: συνθέσεις λουλουδιών! Ένα από τα πιο αγαπημένα μας λουλούδια είναι οι νεραγκούλες. Ξέρω το όνομα τους δεν είναι και πολύ κομψό, είναι όμως από τα πιο κομψά λουλούδια που ανθίζουν αυτή την εποχή. Για αυτό κι εμείς όταν βρήκαμε αυτό το άρθρο στο Craftzine ενθουσιαστήκαμε!

Η πιο σικ λατινική ονομασία για τις νεραγκούλες είναι Ranunculus! Μοιάζουν πολύ με τις πεόνιες, αν και είναι λίγο μικρότερες σε μέγεθος και "κυκλοφορούν" σε διάφορα υπέροχα χρώματα. Μιας και τώρα είναι η εποχή που ανθίζουν μπορείς να τις βρεις εύκολα και να τις χρησιμοποιήσεις για να διακοσμήσεις το σπίτι σου. Εάν αυτή την εποχή οργανώνεις και κάποιο πάρτυ για γάμο ή βάπτιση και είσαι του πιο ρομαντικού στιλ, τότε οι νεραγκούλες είναι η τέλεια ιδέα για λουλούδια στα τραπέζια και στην εκκλησία!

Στο άρθρο του Craftzine, εκτός από υπέροχες φωτογραφίες των λουλουδιών σε φανταστικούς χρωματικούς συνδυασμούς θα βρεις και ιδέες και προτάσεις και οδηγίες για να φτιάξεις δικές σου διακοσμητικές συνθέσεις με νεραγκούλες… Μάλιστα εάν είσαι κάπου καλεσμένη μπορείς να φτιάξεις μια τέτοια σύνθεση και να την πας δώρο στην οικοδέσποινα!

Τι καλά! Μπήκε η άνοιξη!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *