Recycleart.org

recycleart_logoΤώρα που πλησιάζει η νέα χρονιά ίσως είναι μια καλή ευκαιρία στη λίστα με τις αποφάσεις σου για αυτά που θέλεις να αλλάξεις να προσθέσεις και την ανακύκλωση! Και μιας και για να σε έχει βγάλει ο δρόμος σου ως εδώ κάποια σχέση με τα crafts θα έχεις, τότε με τον όρο ανακύκλωση δεν εννοούμε μόνο το να ανακυκλώνεις στον μπλε κάδο, αλλά να φτιάχνεις πράγματα από διάφορα αντικείμενα που άλλοι θα πετούσαν. Πάρε ιδέες από το Recycleart.org!

Τι είναι όμως το Recycleart.org; Οι δημιουργοί του το αποκαλούν ένα online portfolio έμπνευσης για όσους θέλουν να πάρουν ιδέες για το τι μπορούν να φτιάξουν ανακυκλώνοντας, επαναχρησιμοποιώντας παλιά αντικείμενα, συσκευασίες, υλικά κτλ.

Εδώ δεν θα βρεις κείμενα και οδηγίες και πολλά λόγια, αλλά φωτογραφίες από διάφορα projects που έχουν στείλει διάφοροι δημιουργοί από όλον τον κόσμο. Εάν αυτό που βλέπεις σου αρέσει και θέλεις να μάθεις περισσότερα, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το σχετικό link σε κάθε αρθράκι και να οδηγηθείς στο site του original δημιουργού.

Στο Recycleart.org θα βρεις μικρά projects που μπορεί εύκολα ο καθένας να ακολουθήσει, όπως για παράδειγμα πως μπορείς να φτιάξεις εύκολα χριστουγεννιάτικα δέντρα από περιοδικά (παρέα με τα παιδιά σου φυσικά) μέχρι τα πιο μεγαλεπίβολα projects που δυσκολότερα θα ακολουθήσεις όπως αυτά τα υπέροχα γλυπτά φτιαγμένα από λαχεία!!!

Εάν φτιάχνεις κι εσύ πράγματα από ανακυκλωμένα υλικά και θέλεις να τα μοιραστείς με τους επισκέπτες του Recycleart.org δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την σχετική φόρμα και να γίνεις κι εσύ contributor! Εάν στείλεις περισσότερα από 20 projects τότε οι δημιουργοί του Recycleart θα σε κάνουν συγγραφέα του site και θα σου δώσουν άδεια να ανεβάζεις απ’ ευθείας ό,τι θέλεις.

Προτείνουμε να περάσεις οπωσδήποτε μια βόλτα από το Recycleart.org και να μην παραμείνεις μόνο στην αρχική του σελίδα, αλλά να ψαχουλέψεις και τα παλιότερα άρθρα!

Καλή έμπνευση!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Recycleart.org”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *