Ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας

Ποιος είπε ότι το ψαρονέφρι είναι στεγνό; Δες εδώ πώς θα το κόψεις και πώς θα φτιάξεις πεντανόστιμη σαλτσούλα μουστάρδας!

O πάντα successful Νίκος Θωμάς κάνει τα μαγικά του μπροστά στα έκθαμβα μάτια μας!

Υλικά

Διαφήμιση στο ftiaxto.gr

Σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις; Θα ήθελες να τοποθετήσεις σε αυτό εδώ ακριβώς το σημείο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου; Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα σου στείλουμε όλες τις ευκαιρίες προβολής στο πρώτο Ελληνικό site για τις χειροτεχνίες. Μάθε περισσότερα…

  • 250 γραμμάρια ψαρονέφρι
  • 1 κύβο βοδινού
  • 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • ½ ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί
  • Μουστάρδα

Εκτέλεση

  • Αφού καθαρίσουμε το φιλέτο όπως στο βίντεο, το κόβουμε σε 3 σκαλοπίνια τα οποία και χτυπάμε για να ανοίξουν.
  • Αλατοπιπερώνουμε και τις 2 πλευρές.
  • Τοποθετούμε λάδι σε ένα τηγάνι και αφού κάψει, προσθέτουμε τα φιλέτα τα οποία και γυρνάμε ανά διαστήματα.
  • Σβήνουμε με το κρασί.
  • Προσθέτουμε τον κύβο και αφού χαμηλώσουμε τη φωτιά και βάλουμε το καπάκι, τα αφήνουμε για 3-4 λεπτά.
  • Δυναμώνουμε ξανά τη φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη μουστάρδα με αλάτι και πιπέρι.
  • Βάζουμε τα φιλέτα στη σάλτσα.
  • Σερβίρουμε με ό,τι γαρνιτούρα προτιμάμε (στην περίπτωσή μας, με ζυμαρικά).

Και ένα bonus για τους ψαγμένους

Για ακόμα περισσότερες συνταγές, μπες στο κανάλι του DIYtv.gr στο youtube.

Φτιάξτο
Ορέστης Νταγιάντας

Ο Ορέστης Νταγιάντας γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και σκηνοθεσία στο ΙΕΚ Ακμή. Δε σκαμπάζει και πολλά από μαγειρική (κάνα μακαρόνι, καμιά πατάτα, καμιά μπριζόλα.. μέχρι εκεί) αλλά σκαμπάζει πολλά από γευσιγνωσία. Ό,τι του δώσεις, το κατεβάζει! Εμπιστευτείτε τον!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *