Υφασματάκια: υφάσματα για χειροτεχνίες, πάτσγουορκ, διακόσμηση

Τα yfasmatakia είναι ένα φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται στην πώληση υφασμάτων για χειροτεχνίες, πάτσγουορκ, διακόσμηση αλλά και άπειρες άλλες εφαρμογές τους.

Στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία βαμβακερών υφασμάτων από Ευρώπη και Αμερική, σε πάρα πολλά σχέδια και πραγματικά πανέμορφα χρώματα. Διαθέτει επίσης βάτες βαμβακερές, πολυεστερικές, μάλλινες αλλά και σύμμεικτες από την Αυστραλία.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 όπου και θα ξεκινήσουν  για πρώτη φορά τα μαθήματα και τα σεμινάρια, θα έχουν πλέον όλα τα υλικά που πλαισιώνουν την χειροτεχνία υφασμάτων.

Εκείνη την εποχή θα ξεκινήσουν μαθήματα πάτσγουρκ και χειροτεχνίας υφασμάτων. Τα yfasmatakia ετοιμάζουν για σας όμορφα θέματα. Σκοπός τους είναι να φτιάξετε όμορφες μικρές παρεούλες όπου εκτός από την ευχάριστη συναναστροφή που έχουμε όλοι ανάγκη, να μπορείτε και να μαθαίνετε πώς να ράβετε και να κατασκευάζετε σωστά όμορφα αλλά και ιδιαίτερα πράγματα!

Μείνετε συντονισμένοι με την σελίδα στο facebook. Έρχονται πολλά ακόμα!

ΥΦΑΣΜΑΤΑΚΙΑ
Λ. Κηφισσού 72, 104 43
Αθήνα (περιοχή Κολωνός)
Τηλέφωνα: +30 210 5136731-2 & +30 210 5136348
Κινητό: +30 6988278308
Site: www.yfasmatakia.gr
Email: info@yfasmatakia.gr
Facebook: Yfasmatakia.gr

 

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *