Φασολάκια Καλαματιανά

Κλείνουμε την επική τριλογία των παρεξηγημένων πιάτων, με έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς εκπροσώπους τους… τα φασολάκια!

Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για το δύστυχο αυτό λαδερό το οποίο δέχεται καθημερινά πυρά, με την παρουσία του στο μενού της ημέρας να θεωρείται αφορμή για κλήση στο κοντινότερο delivery.

Επιστρατεύσαμε λοιπόν τη Γεωργία και την Κατερίνα, ώστε με τη συνταγή τους να κλείσουν τα στόματα (με μια πιρουνιά γεμάτη φασολάκια φυσικά) των απανταχού haters!

Διαφήμιση στο ftiaxto.gr

Σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις; Θα ήθελες να τοποθετήσεις σε αυτό εδώ ακριβώς το σημείο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου; Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα σου στείλουμε όλες τις ευκαιρίες προβολής στο πρώτο Ελληνικό site για τις χειροτεχνίες. Μάθε περισσότερα…

Υλικά

  • 500 γραμμάρια φασολάκια
  • 3 ντομάτες
  • 2-3 καρότα
  • 2 κρεμμυδάκια
  • 2 κολοκυθάκια
  • 1 πιπεριά
  • 5-6 πατάτες
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • Αλάτι, Πιπέρι, Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε τα φασολάκια
  • Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά
  • Σε μια κατσαρόλα, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με λίγο λάδι και προσθέτουμε την πιπεριά, τις πατάτες και τα κολοκυθάκια.
  • Μετά από λίγο προσθέτουμε τα φασολάκια και τη ντομάτα και ανακατεύουμε καλά.
  • Συμπληρώνουμε με αλατοπίπερο, μαϊντανό, λίγο ακόμα λάδι και μισό ποτήρι νερό.
  • Κλείνουμε την κατσαρόλα και περιμένουμε για 45′ με μία ώρα.

Για ακόμα περισσότερες συνταγές, μπες στο κανάλι του DIYtv.gr στο youtube

 

Φτιάξτο
Ορέστης Νταγιάντας

Ο Ορέστης Νταγιάντας γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και σκηνοθεσία στο ΙΕΚ Ακμή. Δε σκαμπάζει και πολλά από μαγειρική (κάνα μακαρόνι, καμιά πατάτα, καμιά μπριζόλα.. μέχρι εκεί) αλλά σκαμπάζει πολλά από γευσιγνωσία. Ό,τι του δώσεις, το κατεβάζει! Εμπιστευτείτε τον!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *