Magenta arty workshop: Υλικά και τεχνικές για χειροποίητες τσάντες

Με το Magenta arty workshop μπορείς να δημιουργήσεις την τσάντα των ονείρων σου, με τα ίδια σου τα χέρια! Εκεί θα βρεις όλα τα υλικά και την τεχνογνωσία που χρειάζεσαι για χειροποίητες τσάντες επαγγελματικών προδιαγραφών!

Η Μαρία Χατζηβασιλείου, μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος, με σπουδές στο σχέδιο μόδας – πατρόν και με πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στην αγιογραφία, σχεδιάζει τσάντες συνδυάζοντας το γνήσιο δέρμα, το πλέξιμο και το κέντημα.

Τα δερμάτινα μέρη της τσάντας, τα φτιάχνουν η ομάδα του magenta στο εργαστήριό τους, με παραδοσιακό τρόπο, εντελώς χειροποίητα και εσείς δημιουργείτε το πλεκτό κομμάτι και ολοκληρώνετε την σύνθεση της τσάντας! Πάντα με την καθοδήγηση της ίδιας της σχεδιάστριας στα workshop, ή με γραπτές οδηγίες και βίντεο που υπάρχουν στα κιτ με όλα τα υλικά.

Στο κατάστημα Magenta arty work shop στο Ν. Ηράκλειο, Αγ. Τριάδος 8, πολύ κοντά στον ΗΣΑΠ, εκτός από τα δερμάτινα αξεσουάρ, θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά νήματα και μεταλλικά εξαρτήματα για την χειροποίητη τσάντα και πάντα στις καλύτερες τιμές!

Και για όσους είστε μακριά υπάρχει το e-shop όπου μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας!

Τηλ επικοινωνίας 210 2713145

Magenta arty workshop
Αγ. Τριάδος 8, Ν. Ηράκλειο
τηλ. 210.2713145 – 6970373396
magentaarty@gmail.com
www.magenta-workshop.gr/

 

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Magenta arty workshop: Υλικά και τεχνικές για χειροποίητες τσάντες”

  1. Συμφωνω κι επαυξανω με ολα οσα γραφει το αρθρο!! Εχω χρησιμοποιησει αρκετα απο τα υλικα της Μαριας και ειναι εξαιρετικης ποιοτητας!!! Βεβαια δεν ειναι μονο τα υλικα αλλα και η Μαρια που ειναι ενας πολυ ζεστος ανθρωπος και κανει το παν για να μας εξυπηρετησει!!! 🙂 🙂 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *