xantra-kosmima.gr: Ηλεκτρονικό κατάστημα με υλικά κοσμήματος

Το www.xantra-kosmima.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα υλικών για κόσμημα, στο οποίο θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για τις ιδιαίτερες δημιουργίες σου.

Η Μαριάννα δούλευε πάντα με τα χέρια ασκώντας παραδοσιακές τεχνικές κεντημάτων, πλεκτών και δαντελωτών.

Σε κάποια στιγμή η δεξιοτεχνία και η φαντασία συνάντησαν το μεράκι και ξεκίνησαν να υλοποιούν κοσμήματα. Το ένα έφερε το άλλο και οι χάντρες, τα κορδόνια, οι ημιπολύτιμες πέτρες, τα σύρματα και τα εξαρτήματα μπήκαν το ένα δίπλα στο άλλο με εκείνο το μαγικό τρόπο που ξεχωρίζει την δημιουργία από την συναρμολόγηση.

Η τεχνική του soutache, του peyot, ο μικρός αργαλειός, τα σύρματα, συνδυάστηκαν στην δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων, πραγματικών στολιδιών.

Η διαθεσιμότητα των υλικών στην Ελληνική αγορά που στην αρχή φαινόταν ανεξάντλητη, άρχισε να μην καλύπτει την δημιουργική φαντασία και έτσι ξεκίνησαν οι εισαγωγές.

Χάντρες της ΤΟΗΟ BEADS, κρύσταλλα SWAROVSKI, ημιπολύτιμοι λίθοι αχάτη, lapis lazuli, Ίασπις, αμέθυστος, aventurine, ροδονίτης, σαρδόνιος και άλλα πολλά άρχισαν να υπάρχουν σε αποθέματα ικανά να εξυπηρετήσουν όχι μόνο τις δικές της δημιουργίες, αλλά και των φίλων που επίσης κατασκεύαζαν κοσμήματα και είχαν τις ίδιες ανησυχίες.

Μαζί ήρθαν τα εξαρτήματα που είναι απαραίτητα για τα κοσμήματα όπως κρικάκια, καρλότες, ακροδέκτες, καπελάκια, καβουράκια και άλλα με ονομασίες που για τους μυημένους σημαίνουν διευκόλυνση και εξυπηρέτηση.

Η λειτουργία του e-shop στην διεύθυνση www.xantra-kosmima.gr έδωσε την δυνατότητα της επαφής με όλη την Ελλάδα, με πελάτες των οποίων ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται και ποικιλία ειδών που μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς με νέα είδη, χρώματα και σχήματα.

ΧΑΝΤΡΑ ΚΟΣΜΗΜΑ
ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ 2, ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΤΗΛ. 2531037754 ΚΑΙ ΚΙΝ.6977661651
info@xantra-kosmima.gr
www.xantra-kosmima.gr

Κράτα το

Κράτα το

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.