Εργαστήρι μόδας ΙΣΤΟΣ

To Εργαστήρι μόδας ΙΣΤΟΣ στη Θεσσαλονίκη είναι ένας χώρος δημιουργίας που προσφέρει τη δυνατότητα να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για μοναδικές δημιουργίες. Μάθε περισσότερα για τα σεμινάρια που προσφέρει!

Το Εργαστήρι μόδας ΙΣΤΟΣ στη Θεσσαλονίκη δημιουργήθηκε για να μεταδώσει γνώσεις και να επιμορφώσει.

Είναι ένας χώρος όπου όσοι αγαπούν τη μόδα, το ύφασμα, το νήμα και τις κατασκευές μπορούν να μάθουν τεχνικές ώστε να μπορούν να φτιάχνουν όμορφες δημιουργίες για τον εαυτό τους, τα παιδιά τους και το σπίτι τους.

Αν αγαπάς να δημιουργείς, αν σου αρέσουν τα πρωτότυπα και τα μοναδικά χειροτεχνήματα, έλα στο εργαστήρι να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να μπεις στον κόσμο της δημιουργίας και της έμπνευσης.

H Kοπτική-Ραπτική, το Πλέξιμο με Βελόνες ή με Βελονάκι, το Κέντημα, η Μεταποίηση ρούχων, το Παιδικό Ένδυμα, η Κατασκευή Κοσμήματος, το Μακραμέ, το Φελτ, το Styling, το Σχέδιο Μόδας είναι μόνο μερικά από τα σεμινάρια που μπορείς να παρακολουθήσεις στο εργαστήρι μας.

Ιστός, Εργαστήρι Μόδας
Πανσελήνου 8, Κηφισσιά, 54248 Θεσσαλονίκη
τηλ. 2315 513413, 6972 986010
e-mail: info@istosmoda.gr
www.istosmoda.gr
www.facebook.com/istosmoda

Εργαστήρια
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.