Πηγές του Κόσμου: Σεμινάρια, εκθέσεις και eshop

Πηγές του κόσμου, ένα ανερχόμενο καλλιτεχνικό στέκι της περιοχής των Άνω Πατησίων επί της οδού Ολοφύτου 4. Πολλές οι δραστηριότητες, πολλά τα ενδιαφέροντα για ανθρώπους που θέλουν να μιλήσουν, να ακούσουν, να μοιραστούν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.
Ξεκινάμε, με την διοργάνωση σεμιναρίων χειροτεχνίας, στα οποία επιδιώκουμε να συμπεριλάβουμε την μοναδικότητα και την πολιτιστική αναγέννηση.

Το δεύτερο σκέλος, είναι η διοργάνωση εκθέσεων ζωγραφικής, φωτογραφίας και άλλων μορφών τέχνης, όπως και η φιλοξενία μουσικών σχημάτων από όλους τους χώρους.

Υπάρχει , όμως, και το τρίτο σκέλος των δραστηριοτήτων μας, το οποίο έχει να κάνει με την προβολή και πώληση χειροποιημάτων, ιδιαίτερων στην έμπνευση και κατασκευή.

Η ιδιαιτερότητα τους καθώς και αξιόλογες συνεργασίες στον τομέα των πρώτων υλών χειροτεχνίας, μας οδήγησαν στην δημιουργία e-shop, για να φέρουμε πιο κοντά στις «Πηγές του κόσμου», τον άνθρωπο που αναζητά την ποιότητα, την μοναδικότητα, τον επαγγελματισμό και την πιο συμφέρουσα σχέση ποιότητας/τιμής.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο χαρακτηρισμός «ηλεκτρονικό κατάστημα» δίνει στον πελάτη την εικόνα μίας απρόσωπης οθόνης, όμως κι εδώ θα κάνουμε την διαφορά, προσπαθώντας να περάσουμε μέσα από την οθόνη αυτή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Μακροχρόνιος στόχος μας είναι να συνδέσετε το όνομα www.piyiart.com με την δυνατότητα αξιοποίησης όλων των ταλέντων και ιδεών στον κόσμο του crafting.

Ο κόσμος του crafting μεγάλος και οι απαιτήσεις των crafters τόσο αξιόλογες που δημιουργούν την ανάγκη για υπηρεσίες, ιδέες και προϊόντα πρωτοποριακά και πρωτότυπα. Βάσει αυτού, συνάψαμε συμφωνίες και αναπτύξαμε συνεργασίες, οι οποίες μας δίνουν την χαρά και ικανοποίηση να μιλάμε για την δημιουργία ενός ιστότοπου,  όπου ο crafter θα ταξιδέψει  στην φαντασία!

Πηγές του κόσμου
Ολοφύτου 4, Άνω Πατήσια
Αθήνα
697 651 87 57
www.piyiart.com

Εργαστήρια
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.