Maramila: Χειροποίητο κόσμημα -Υλικά για κοσμήματα

Maramila: Χειροποίητο κόσμημα -Υλικά για κοσμήματα

Στo maramila.gr θα βρείτε μια ποικιλία από μοναδικού ύφους κοσμήματα, καθώς και υλικά για κόσμημα, όλα χειροποίητα και με το προσωπικό στυλ της δημιουργού Μαρία Μητρουλά.

Το κυρίαρχο υλικό είναι το σμάλτο με γυαλί, μια μίξη του θερμού σμάλτου για μέταλλα, μαζί με χρωματιστά γυαλιά, το οποίο προκύπτει μετά από θέρμανση σε υψηλές θερμοκρασίες (800οC).

Η τεχνική αυτή, αναπτύχθηκε από μια σκέψη της δημιουργού, μετά από αρκετό πειραματισμό, αλλά και πολύχρονη επαφή με το γυαλί, μέσω της τέχνης του βιτρώ.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά με τα χρώματα των σμάλτων να εισχωρούν σε αυτά των γυαλιών, δημιουργώντας έναν γυάλινο μοναδικό ζωγραφικό πίνακα!

Η παραπάνω τεχνική, εκτός από τα κοσμήματα maramila στα οποία εφαρμόζεται, διατίθεται και ως υλικά για κοσμήματα, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε το δικό σας μοναδικό κόσμημα με μια πινελιά maramila!

Στο www.maramila.gr μπορείτε να βρείτε:

Α.  Υλικά για κόσμημα:

1.    σμάλτο με γυαλί
2.    ψημένο γυαλί (fuzed glass)
3.    ψημένο γυαλί σε φύλλο χαλκού
4.    μεταλλικά καστόνια

Β.  Κοσμήματα:

1.    από ασήμι
2.    από ασήμι επιχρυσωμένο
3.    από τιτάνιο
4.    από μπρούντζο
5.    από πλέξιγκλας
6.    με σμάλτο και γυαλί
7.    με ψυχρό σμάλτο

Ένας κόσμος γεμάτος χρώματα σας περιμένει: www.maramila.gr

Μαρία Μητρουλά
Κ. Λεχώνια, Τ.Κ. 37300
Βόλος Μαγνησίας
τηλ. 6938 095086, 24280 93678

www.maramila.gr
info@maramila.gr

Κράτα το

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.