Μάθε πως // Καταστήματα

eshop υλικά χειροτεχνίας

Αν ψάχνεις υλικά και εργαλεία χειροτεχνίας, εδώ θα βρεις λίστα με online καταστήματα τα οποία παραδίδουν στην πόρτα σου, αυτή την περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 10 Απριλίου 2020

Η Χριστίνα Φλέσσα επιμελήθηκε και δημιούργησε έναν χώρο 250 τ.μ. στο κέντρο του Πειραιά όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα για τον κόσμο της χειροτεχνίας και του decoupage!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 18 Αυγούστου 2019

Η νέα χειροτεχνία με ψηφίδες “διαμαντάκια”, για όλη την οικογένεια!!

Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από έναν περίπου χρόνο με το eurocraft.gr  να αποτελεί την ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 31 Ιουλίου 2019

Το Decomagia αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα ειδών χειροτεχνίας και τέχνης σε όλη την Ελλάδα με φυσικό κατάστημα 1.000 τ.μ. στον Άλιμο (Βουλιαγμένης 536), eshop που εξυπηρετεί σε εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο και εργαστήρι σεμιναρίων. Ακόμα, προμηθεύει ένα μεγάλο δίκτυο επαγγελματιών από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη σε επίπεδο χονδρικής πώλησης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 10 Ιουλίου 2019

Η εταιρεία Ξυλοκιβώτια ειδικεύεται στη δημιουργία ειδικών ξύλινων κιβωτίων για κάθε περίσταση και ανάγκη. Με πολυετή πείρα στην επεξεργασία του ξύλου, αξιοποιώντας σύγχρονες μεθόδους κατασκευής, δημιουργεί ξυλοκιβώτια υψίστης αντοχής και πλούσιας αισθητικής.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 8 Ιουλίου 2019

Το Bizou House είναι ένα κατάστημα στον Πειραιά, που αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για πρώτες ύλες, υλικά και εξαρτήματα για την κατασκευή κοσμημάτων και όχι μόνο!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 20 Ιουνίου 2019