Σεμινάρια στις Πηγές του Κόσμου

pigestoukosmou-intro

Η Πηγή μας καλωσορίζει στον χώρο της στα Άνω Πατήσια, τις Πηγές του Κόσμου, όπου μπορείς να κάνεις σεμινάρια γνωριμίας και εκμάθησης καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων όλων των επιπέδων.
Μου άρεσε ανέκαθεν το χειροποίητο, το μοναδικό, αυτό που έχει ένα κομμάτι ψυχής του δημιουργού του. Ήρθε η ώρα λοιπόν να δημιουργήσω έναν χώρο που θα μπορούσε να στεγάσει αυτά τα κομμάτια ψυχής, τις «Πηγές του κόσμου». Ένα κτίσμα του προηγούμενου αιώνα μία αυλή, μία λεμονιά, μία πορτοκαλιά.  Τίποτε το ιδιαίτερο, απλά μια ανάσα χαλάρωσης και μια νότα δροσιάς στο κέντρο της Αθήνας.

Εδώ λοιπόν αποφάσισα να οργανώσω τους χώρους, έτσι ώστε να εξυπηρετούν σεμινάρια γνωριμίας και εκμάθησης καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων όλων των επιπέδων, βασιζόμενη σε επαγγελματίες εισηγητές.

Τα σεμινάρια θα περιλαμβάνουν μία μεγάλη γκάμα θεμάτων. Tο πλέξιμο, το ντεκουπάζ  με μικτές τεχνικές , η τεχνική σουτάζ (Soutache), η τεχνική φριβολιτέ, η αρωματοθεραπεία (Creative healing), η κατασκευή κοσμημάτων με σύρμα, μέταλλο, ύφασμα, θα είναι κάποια από τα θέματα που θα καλύψουμε.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Πέραν αυτού και για να υποστηρίξουμε τον τίτλο του χώρου, σαν καλλιτεχνικό στέκι, θα οργανώνονται σε τακτική βάση, μουσικές, ποιητικές βραδιές, καθώς και εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, κεραμικής και τόσα άλλα!

Στην αυλή μας θα βρείτε την ευκαιρία, είτε σαν καλλιτέχνης, να ξεδιπλώσετε τις δημιουργίες σας, είτε σαν θαυμαστής της τέχνης, να συναντήσετε αξιόλογους ανθρώπους του χώρου.

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θα αναφέρω το εμπορικό κομμάτι των δραστηριοτήτων μας. Είτε είστε εξοικειωμένος με το χειροποίητο είτε όχι, στον χώρο μου θα βρείτε την ευκαιρία να επιλέξετε ιδιαίτερα δώρα για ιδιαίτερους ανθρώπους σε ιδιαίτερες τιμές και όλα αυτά μαζί να σας δώσουν την ευχαρίστηση μιας μοναδικής περιήγησης στον χώρο του πραγματικά χειροποίητου.

Πηγές του κόσμου
Ολοφύτου 4, Άνω Πατήσια
Αθήνα
697 651 87 57
www.piyitk.blogspot.com

Εργαστήρια

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!