Athens Mini Maker Faire: Ο πρώτος κύκλος συμμετοχών έκλεισε!

Οι πρώτες συμμετοχές του 1ου Athens Mini Maker Faire 2016 είναι γεγονός! Οι εμπνευσμένοι makers άρχισαν να ανακοινώνονται καθώς ο πρώτος γύρος συμμετοχών έκλεισε. Δες ποιοί είναι!
Ποιούς θα βρούμε όμως 1 & 2 Οκτωβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου;

makerfaire-hannover-2

Θα δούμε και θα γνωριστούμε με…. ρομπότ, όπως το ανθρωποειδές ρομπότ Troopy, που έχει φτιάξει ο ταλαντούχος 16χρονος μαθητής απο την Καβάλα, τον R2D2, τον πρωταγωνιστή του Star Wars που εντυπωσιάζει στο πέρασμα του, αλλά θα μπορούμε να φτιάξουμε και τα δικά μας ρομπότ και να διαγωνιστούμε με αυτά!

Θα βρούμε το Spy Rover, με την τεχνολογία Raspberry Pi, τα «μάτια» μας στο χώρο που το έχουμε με live απομακρυσμένη σύνδεση στο κινητό μας, αλλά και πολλές εφαρμογές της τεχνολογίας αυτής. Πολλά Arduino kits για μικρά και «μεγάλα» παιδιά. Τεχνολογίες όπως το Lora Protocol και τις εφαρμογές τους που κάνουν τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη.

makerfaire-hannover-7

Οι 3D Printers θα έχουν την τιμητική τους, θα δούμε ιδιαίτερες και ευφάνταστες ανακυκλώσιμες κατασκευές, όπως φωτιστικά από κάμερες και σωλήνες. Το βραχιόλι για την πρόληψη της υγείας μας, τα χειροποίητα ποδήλατα και ο mini κήπος για εσωτερικούς χώρους αποτελούν λίγες μονο από τις ευρεσιτεχνίες των συμμετεχόντων.

Η λίστα ανανεώνεται διαρκώς και νέα project θα προστίθενται μέχρι τις 21 Αυγούστου που κλείνει ο δεύτερος κύκλος συμμετοχών!

makerfaire-hannover-1

Και για να πάρετε μια γεύση για το τι ακολουθεί…. Η ομάδα του Athens Mini Maker Faire ταξίδεψε στο μεγάλο Maker Faire στο Αννόβερο και γέμισε με νέες ιδέες για να φέρει κοντά σας στις 1 & 2 Οκτωβρίου. Δείτε περισσότερα εδώ: www.maker-faire.de/hannover/.

makerfaire-hannover-6

Είσαι maker και φτιάχνεις ή έχεις φτιάξει κάτι και θέλεις να το εκθέσεις για να το δουν οι επισκέπτες; Απολαμβάνεις τη μάθηση και σου αρέσει να μοιράζεσαι τις δημιουργίες σου; Η δημιουργία σου έχει σχέση με: την τεχνολογία, την τέχνη, το crafting, το Do-It-Yourself, την Εκπαίδευση ή την Επιστήμη;

Κάνε τώρα την αίτηση σου στο www.makerfaireathens.com και δείξε στον κόσμο τι φτιάχνεις.

Mini Maker Faire Athens 2016
1 & 2 Οκτωβρίου 2016
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
www.makerfaireathens.com

makerfaire-hannover-5

Ακολούθησέ το Athens Mini Maker Faire στα social media για να μην χάνεις στιγμή από τον κόσμο του making:

Facebook: www.facebook.com/makerfaireathens/
Twitter: www.twitter.com/MakerFaireATH
Instagram: www.instagram.com/makerfaireathens/

Athens Mini Maker Faire

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *