Λαμπρινός: Ραπτομηχανές – Ηλεκτρικές συσκευές

Λαμπρινός: Ραπτομηχανές - Ηλεκτρικές συσκευές

Η επιχείρηση Λαμπρινός στη Ν. Ιωνία είναι γνωστή για τις ραπτομηχανές και ηλεκτρικές συσκευές SINGER που διαθέτει, καθώς και το τμήμα service και μεταχειρισμένων συσκευών.

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1967 από τον Βασίλειο Λαμπρινό και σύντομα καθιερώθηκε ως μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο της πώλησης και επισκευής παντός τύπου ραπτομηχανών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ μικροσυσκευών. Το 1990 μεταφέρθηκε στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, (κατάστημα λιανικής – πρότυπο τμήμα service – αποθήκη).

Το 2008 την επιχείρηση ανέλαβε ο Παναγιώτης Λαμπρινός συνδυάζοντας την πείρα με την άριστη γνώση των νέων τεχνολογιών της εποχής. Με γκάμα προϊόντων που ανέρχεται σε 2.700 κωδικούς και πολλούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, η επιχείρησή μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στις νέες συσκευές και τις τεχνολογίες και παρέχει υπεύθυνη πληροφόρηση στους πελάτες. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα ραπτομηχανών καθώς και οικιακών μικροσυσκευών που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Η επιχείρησή μας είναι παράλληλα εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας SINGER Ελλάδος παρέχοντας προϊόντα και ανταλλακτικά όλων των συσκευών SINGER.

Πρότυπο τμήμα service ραπτομηχανών – ηλεκτρικών μικροσυσκευών

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο των ραπτομηχανών και των ηλεκτρικών μικροσυσκευών, η συνεχής εκπαίδευση των τεχνικών μας και το αίσθημα ευθύνης για την κάλυψη των αναγκών του πελάτη προσφέρουν τις βάσεις, στις οποίες στηριζόμαστε για να σας προσφέρουμε ποιοτικές και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες.

Από το 1990 έχουμε επενδύσει σε επαγγελματικό εξοπλισμό όπως τόρνους, φρέζες, γραναζοκόπτες, μηχανήματα τροχίσματος ψαλιδιών – μαχαιριών με μοίρες, μηχανήματα κατασκευής καλουπιών, καμίνι χύτευσης αλουμινίου, αμμοβολές, βαφείο ηλεκτροστατικής βαφής, πρέσες καθώς και ειδικά διαγνωστικά μηχανήματα. Όλα αυτά καθώς και η αποθήκη μας στεγάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 300 τ.μ.

Με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη και στηριζόμενοι στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας, παρέχουμε απλές έως εξαιρετικά σύνθετες επισκευές οικιακών ή επαγγελματικών ραπτομηχανών, πρεσών σιδερώματος, πρεσοσιδήρων, ψαλιδιών και κάθε τύπου μικροσυσκευών όπως π.χ. ηλεκτρικές σκούπες, θερμάστρες κηροζίνης, χύτρες, μίξερ κλπ.

Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και δίνει αξιόπιστες λύσεις αποκατάστασης βλαβών ανεξαρτήτως παλαιότητας συσκευής ή διαθεσιμότητας ανταλλακτικών. Ειδικά στον τομέα των ανταλλακτικών, εκτός από το στοκ το οποίο διατηρούμε στην αποθήκη μας είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε ανταλλακτικά που έχουν πλέον καταργηθεί γιατί διαθέτουμε τα σχέδια και τα υλικά για την κατασκευή τους.

Το πρότυπο τμήμα service σας ενημερώνει πάντοτε για το κόστος της επισκευής ανεξαρτήτως ποσού πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια. Ακόμη, δεν επιβαρύνεστε εάν αποφασίσετε να μην προχωρήσετε στην επισκευή. Και το σημαντικότερο: σας παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής σας για ένα έτος που αφορά τις επισκευές και ελέγχους που έχουμε κάνει.

Η επιχείρηση μας έχει αυξανόμενους υπεύθυνους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα για τη καλύτερη και σύντομη εξυπηρέτηση των πελατών. Φυσικά σε περιοχές που δεν υπάρχει κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα service μπορείτε να αποστέλλετε τη συσκευή σας σε εμάς μέσω πρακτορείου, ΚΤΕΛ καθώς και εταιρειών courier.

Ο εντοπισμός και η αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε είναι μια διαδικασία η οποία απαιτεί εξειδίκευση και επαγγελματική προσέγγιση προκειμένου να δοθεί τεκμηριωμένη και σωστή λύση εξασφαλίζοντας έτσι τον πελάτη χωρίς να τον εκθέτει σε αρνητικές συνέπειες τόσο σε επίπεδο κόστους όσο και σε επίπεδο χρόνου. Σε αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε από το 1967 να παρέχουμε εξαιρετικό service.

Τέλος, διαθέτουμε μεταχειρισμένα επαγγελματικά μηχανήματα, καθώς και εξειδεικευμένο εξοπλισμό.

Λαμπρινός: Ραπτομηχανές – Ηλεκτρικές συσκευές
Ελευθερίου Βενιζέλου 90 Νεα Ιωνία Αττικής 14231
τηλ. 210 2795 714
info@labrinos.gr

www.labrinos.gr
Facebook page

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

2 σχόλια στο άρθρο “Λαμπρινός: Ραπτομηχανές – Ηλεκτρικές συσκευές”

  1. Ευγένεια, άριστη εξυπηρέτηση και σίγουρη εγγύηση των προϊόντων τους.
    Φυσικά επακόλουθα όσων έχουν αγάπη και μεράκι για την δουλειά τους.
    Κάτι το οποίο διαπίστωσα προσωπικα η ίδια , όταν χρειάστηκα το σέρβις τους σε μια παλιά μηχανή όταν μου δώρισε ενας συνεργατης μου για να κάνω τα πρώτα μου “ραπτικα” βήματα

Δεν επιτρέπονται σχόλια σε αυτό το άρθρο.