Ετοιμαζόμαστε για την Χειροτέχνικα 2016

Μπορεί να μπαίνει το καλοκαίρι, αλλά το μυαλό μας είναι στο Φθινόπωρο, αφού Φθινόπωρο χωρίς Χειροτέχνικα γίνεται; Το καθιερωμένο μας ραντεβού δόθηκε και φέτος για τις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Ετοιμαζόμαστε, λοιπόν για άλλο ένα τριήμερο που θα εμπνευστούμε, θα αγοράσουμε τα υλικά μας, θα μάθουμε πώς να φτιάχνουμε όμορφες κατασκευές με φαντασία, αλλά και θα γνωριστούμε με ανθρώπους που αγαπούν το χειροποίητο.

xeirotexnika2

Η Χειροτέχνικα που έρχεται ανανεώνεται και μεγαλώνει, με 4 χώρους σεμιναρίων πλέον (3 Craft Rooms & 1 Do-It-Yourself Room), ώστε να περάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο βλέποντας ιδέες σχετικές με την χειροτεχνία και το DIY, την Αίθουσα Παρουσιάσεων για να ενημερωθούμε από τους εκθέτες μας για ό,τι νέο κυκλοφορεί, αλλά και την Παιδική Γωνιά με ένα πρόγραμμα γεμάτο εργαστήρια για την δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων.

Και μην ξεχνάς οτι στη Χειροτέχνικα θα βρεις συγκεντρωμένα τα καλύτερα υλικά που κυκλοφορούν στην ελληνική και όχι μόνο αγορά, από τους συμμετέχοντες εκθέτες.

xeirotexnika3

Γι’ αυτό και φέτος, προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες προμηθευτές υλικών και εργαλείων να εκθέσουν και να διαθέσουν τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους στο μεγάλο κοινό της Χειροτέχνικα.

Οι κλάδοι που συνδέονται με τη Χειροτέχνικα είναι:

  • υλικά ζωγραφικής,
  • decoupage και hobby,
  • υλικά πλεξίματος και ραπτικής,
  • πρώτες ύλες για καλλυντικά,
  • υλικά και εργαλεία για χειροποίητα κοσμήματα,
  • υλικά συσκευασίας,
  • είδη γάμου και βάφτισης,
  • είδη διακόσμησης,
  • εργαλεία κήπου,
  • σκεύη και εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής,
  • είδη χρωματοπωλείου,
  • εργαλεία
  • βιβλία και περιοδικά χειροτεχνίας

xeirotexnika1

Έχουμε όμως και άλλα νέα! Στη Χειροτέχνικα 2016 ανοίγει για πρώτη φορά και μια νέα κατηγορία συμμετεχόντων: το Education Area – η συμμετοχή δηλαδή των χώρος όπου διεξάγονται σεμινάρια ή μαθήματα χειροποίητου.

Εάν κάνεις σεμινάρια και θέλεις να προωθήσεις τη δουλειά σου και να σε μάθει ο κόσμος δήλωσε συμμετοχή για το Education Area, με οικονομικά, ελκυστικά πακέτα συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους. Μην χάνεις χρόνο, μπες τώρα εδώ www.xeirotexnika.gr και μάθε περισσότερα!

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τη Χειροτέχνικα 2016 έχουν ξεκινήσει! Συμπλήρωσε την αίτηση σήμερα κιόλας!

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο: www.xeirotexnika.gr.

Μην ξεχνάτε να μας ακολουθείτε στα social media:

facebook.com/xeirotexnika
instagram.com/xeirotexnika
youtube.com/xeirotexnika
twitter.com/xeirotexnika

Το ftiaxto.gr θα είναι και φέτος χορηγός επικοινωνίας στη μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY στην Ελλάδα!

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ 2016
21-23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *