Διακόσμηση με ξύλινα γράμματα

Η διακόσμηση με ξύλινα γράμματα είναι φέτος πολύ της μόδας και έτσι είπαμε κι εμείς να φτιάξουμε τα αρχικά μας για το εργαστήριό μας με τη βοήθεια του Stickit.gr. Δες πως!
Το τελευταίο διάστημα περνάμε μια φάση με το χρυσό. Ίσως να το έχεις προσέξει στα πιο πρόσφατα projects που επιλέγουμε. Ε, τα γράμματα δεν μπορούσαν να μας τη γλιτώσουν.

Για τα συγκεκριμένα γράμματα, λοιπόν, χρειαστήκαμε:

stickit-letters-1

Το πρώτο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις ποιά γράμματα θέλεις να χρησιμοποιήσεις για το project αυτό. Δεν είναι ανάγκη να είναι μόνο αρχικά, μπορείς να φτιάξεις και μια λέξη που σε εκφράζει. Το μόνο σίγουρο είναι οτι μπορείς να τα παραγγείλεις άμεσα από το Stickit.gr.

stickit-letters-2

Στη συνέχεια τα περνάς με το λευκό ακρυλικό χρώμα. Εάν χρειάζεται μπορείς να περάσεις και δεύτερο χέρι, ανάλογα με το αποτέλεσμα.

Επόμενο βήμα να επιλέξεις πως θα διακοσμήσεις κάθε γράμμα. Εμείς χωρίσαμε τα γράμματα και έκανε η κάθε μια το δικό της, με την συμφωνία οτι θα ήταν όλα λευκά με χρυσές λεπτομέρειες.

stickit-letters-3

Το Ε, λοιπόν, έγινε πουά με τη βοήθεια του μολυβιού με την γόμα. Βουτάς προσεκτικά την γόμα στο χρώμα και μετά κάνεις μικρές βούλες επάνω στο γράμμα σου. Προσοχή! Θέλει λίγο χρώμα και καλό μάτι για τις αποστάσεις.

stickit-letters-5

Το Β, ντύθηκε με χαρτοταινία και έγινε ριγέ λευκό και χρυσό. Εδώ θέλει προσοχή στο πως θα κολλήσεις τις χαρτοταινίες και το μεταλλικό χρώμα μπορεί να χρειαστεί και πέρασμα δεύτερο χέρι, αφού στεγνώσει το πρώτο φυσικά.

stickit-letters-6

Τέλος, στο & υπήρξε συμβιβασμός και συμφωνήθηκε και από τις δυό μας να περαστούν με χρυσό χρώμα μόνο οι εσωτερικές πλευρές του και το γύρω γύρω.

stickit-letters-9

Τα διακοσμητικά μας γράμματα είναι έτοιμα και στολίζουν ήδη τον χώρο μας! Προτείνουμε να τολμήσεις κι εσύ να δοκιμάσεις να φτιάξεις τα δικά σου.

stickit-letters-10

stickit-letters-7

 

Χορηγός άρθρου


Stickit
17ης Νοεμβρίου 81, 54352 , Πυλαία , Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 951614
site: www.stickit.gr
e-mail: ask@stickit.gr

Φτιάξτο
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *