Βραχιόλια με φερμουάρ

Είναι αλήθεια οτι όταν τα είδα κόλλησα! Δεν μπορούσα να φανταστώ πως κάτι τόσο απλό σαν ιδέα, θα μπορούσε να είναι τόσο ωραίο σαν εφαρμογή. Ο λόγος για τα βραχιόλια από φερμουάρ.

Τι χρειάζεσαι για να φτιάξεις αυτά τα βραχιόλια:

  • Διάφορα φερμουάρ
  • Καλή κόλλα (τύπου Ε6000)
  • Κλικ κλακ (κουμπώματα τρουκ) και χρατς χρατς (βέλκρο)
  • Ακροδέκτες και κουμπώματα κοσμημάτων
  • Κοφτερό ψαλίδι
  • Πένσα στρογγυλή και πλακέ

Στο άρθρο από το Brit + co θα βρεις 5 διαφορετικές ιδέες για να φτιάξεις τα δικά σου βραχιόλια από φερμουάρ. Μάλιστα, είναι τόσο καλές οι φωτογραφικές οδηγίες που δεν θα χρειαστεί να σου πούμε και πολλά.

zipper-bracelets-main2

Παρόλο που είναι προφανές, εμείς θα το πούμε. Όταν θα επιλέγεις φερμουάρ για να φτιάξεις τα κοσμήματά σου, ανάλογα με το τι σου αρέσει και θέλεις να φτιάξεις τελικά, φρόντισε να διαλέξεις διαφορετικά χρώματα. Και δεν μιλάω μόνο για το ύφασμα, αλλά και για τα δοντάκια του φερμουάρ.

Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω. Και επιπλέον, μην ξεχάσεις και τα χαλασμένα σου φερμουάρ ή φερμουάρ από ρούχα που δεν φοράς πια. Μπορεί να είναι κρυμμένοι θησαυροί.

Α! Και μην ξεχάσεις να μας πεις ποιό από τα βραχιόλια είναι το αγαπημένο σου.

zipper-bracelets-main

Εκτός εάν σκοπεύεις να τα φτιάξεις όλα και να τα φοράς ταυτόχρονα, όπως θα κάνω κι εγώ. Σε αυτή την περίπτωση μην γράψεις σχόλιο, στείλε φωτογραφία κατευθείαν!

Καλή διασκέδαση

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βραχιόλια με φερμουάρ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *