Λαμπάδα με κόσμημα

Η βαφτιστήρα μου είναι ήδη 5 χρονών! Νομίζω η κατάλληλη ηλικία για να της κάνω δώρο ένα όμορφο χειροποίητο κεραμικό κόσμημα. Δες πως το έδεσα πάνω στην φετινή σας λαμπάδα.

lampada-kosmima-1

Βρήκα ένα ονειρεμένο χάρτινο λουλούδι στην El Deco και ένα σωρό όμορφες κορδέλες. Στην λαμπάδα αποφάσισα να προσθέσω ένα ακρυλικό μεταλλικό χρυσό χρώμα από τα Maxi Decor.

lampada-kosmima-2

Το χρώμα το ταμπονάρισα με ένα σφουγγάρι για να αποκτήσει όμορφη υφή.

lampada-kosmima-3

Όσο στέγνωνε το κερί, αφράτεξα το λουλούδι διαχωρίζοντας τις 6 στρώσεις χαρτί που έχει. Πάνω του καρφίτσωσα την όμορφη καρφίτσα που αγόρασα από την Ouph Creations.

lampada-kosmima-4

Στερέωσα το λουλούδι πάνω στο κερί με λίγο σύρμα, το οποίο στην συνέχεια κάλυψα με κορδέλα.

lampada-kosmima-5

Στην βάση του λουλουδιού έδεσα μερικές ακόμη κορδέλες και τις άφησα να φαίνονται μακριές  κάτω από το λουλούδι.

lampada-kosmima-8

Έτοιμη η λαμπάδα της, ελπίζω να της αρέσει και να ευχαριστηθεί το καινούργιο της κόσμημα!

Σημείωση: Η βαφτιστήρα μου δεν ανάβει την λαμπάδα μιας και την ώρα της Ανάστασης κοιμάται του καλού καιρού. Έτσι, δεν αγχώθηκα ιδιαίτερα με το χάρτινο λουλούδι και την φωτιά. Αν εσύ ανησυχείς, φρόντισε να τοποθετήσεις το λουλούδι πιο χαμηλά και να χρησιμοποιήσεις αυτό το πλαστικό ποτηράκι που προστατεύει και από το κερί που τρέχει.

Καλό Πάσχα.

Τοποθέτηση Προϊόντων

maxidecor-logo

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *