Ftiaxto4U: Κατάστημα με υλικά για το εργόχειρο

Το Ftiaxto4U είναι ένα ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα που έχει λίγο από όλα. Εάν ασχολείσαι με το εργόχειρο, εδώ θα βρεις σίγουρα αυτό που αναζητάς!

“Ξεκινήσαμε με το κέντημα από το 1979, στα επόμενα χρόνια ασχοληθήκαμε με τα είδη ραπτικής. Τα πέντε τελευταία χρόνια ασχολούμαστε με το πλέξιμο και τα τρία τελευταία με τα υλικά για κοσμήματα και υλικά για γάμο και βάφτιση. Εδώ και ένα χρόνο ασχολούμαστε και με τη πώληση και το σέρβις ραπτομηχανών.

Στις υπηρεσίες μας είναι τα μαθήματα ραπτικής και πλεξίματος που κάνουμε εδώ και τρία χρόνια, επιδιορθώσεις φερμουάρ, ντύσιμο κουμπιών, πέρασμα μπουτόν, κουμπιών σε jeans, τρούκς στα ρούχα, φερμουάρ του μέτρου, service ραπτομηχανών singer.

Στα προϊόντα μας είναι ακόμη υλικά για σουτιέν και μαγιό, υλικά για κουρτίνες, υλικά για παραδοσιακές στολές, σανδάλια δερμάτινα, αξεσουάρ μόδας (γραβάτες παιδικές, παπιγιόν, τιράντες, ζώνες παιδικές). Υπάρχουν βαφές ρούχων, κανάτες νερού με φίλτρο και ανοξείδωτα μπουκάλια για νερό.

Ftiaxto4U
Ωριγένους 5, Κοζάνη
τηλ. 24610 25990
www.ftiaxto4u.gr
email: info@ftiaxto4u.gr

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ftiaxto4U: Κατάστημα με υλικά για το εργόχειρο”

Δεν επιτρέπονται σχόλια σε αυτό το άρθρο.