Χειρο_ποιείν: Υλικά και σεμινάρια decoupage, powertex, scrapbooking και hobby

Στα καταστήματα του Χειρο_ποιείν σε Πειραιά και Λευκάδα μπορείς να βρεις υλικά και σεμινάρια για το decoupage, το powertex, το scrapbooking, ή άλλα hobby που σε ενδιαφέρουν!
Το Χειρο_ποιείν είναι ένας φρέσκος δημιουργικός χώρος, όπως μας αρέσει να λέμε! Ένας χώρος που φιλοδοξεί να στεγάσει κάθε είδους δημιουργικές δραστηριότητες!

Η πορεία μας ξεκίνησε στις αρχές του 2013 στην Λευκάδα, όπου και εδρεύει το πρώτο μας κατάστημα! Τρία χρόνια αργότερα, στις αρχές του 2016 δημιουργήσαμε ένα δεύτερο, μεγαλύτερο εργαστήρι στο κέντρο του Πειραιά.

Μέρα με την μέρα προσθέτουμε όλο και περισσότερες δημιουργικές «προκλήσεις» στην μεγάλη μας γκάμα συνεχίζοντας ένα μαγευτικό ταξίδι χωρίς τέλος.

Στα καταστήματά μας μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τα decoupage, scrapbooking, powertex και one stroke… χωρίς να τελειώνει εκεί ο κατάλογος!

Φυσικά, διαθέτουμε και ηλεκτρονικό κατάστημα προμηθεύοντας καθημερινά τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα!

Επίσης, διοργανώνουμε σεμινάρια με βασική δασκάλα την ιδιοκτήτρια του εργαστηρίου, Χριστίνα, αλλά και πολλούς ακόμα σημαντικούς καλλιτέχνες.

Επισκεφτείτε τα εργαστήρια μας, γνωρίστε μας και δημιουργήστε μαζί μας!

Χειρο_ποιείν HobbyLand
Υλικά & σεμινάρια
Decoupage, Scrapbooking, Powertex & Hobby
Κεντρικό κατ/μα: Νοταρά 35, Πειραιάς
Υποκ/μα: Ι. Μελά 25, Λευκάδα
τηλ. 213 0404869
Eshop: www.xeiropoiein-deco.gr
www.facebook.com/Xeiropoieindeco

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.