Σκουλαρίκια με Easy 3D FLex

Το Easy 3D FLex είναι μια λευκή σκόνη η οποία αναμειγνύεται με powertex και δημιουργεί μια πάστα, η οποία ανάλογα με τις αναλογίες των 2 υλικών δημιουργεί όμορφα “σκασίματα”. Δες πως το χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε αυτά τα διαφορετικά σκουλαρίκια.Θα χρειαστείς:

3dflex-earrings-1

Για αρχή, χρειάζεται να ανακατέψεις μια μικρή ποσότητα powertex με easy 3D flex. Όσο πιο πηκτό το μείγμα, τόσο ποιο πολλά “σκασίματα” θα κάνει. Εγώ, ως αρχάρια, το έκανα μάλλον αραιό, έπρεπε να βάλω λιγότερο powertex για να στέκει καλύτερα το μείγμα.

3dflex-earrings-2

Στην συνέχεια, άπλωσε το μείγμα σε μια βάση και με την σπάτουλα ή με τα δάχτυλα φτιάξε ότι υφή σου αρέσει.

3dflex-earrings-3

Αν θέλεις, μπορείς να προσθέσεις και άλλα αντικείμενα, εγώ έβαλα πολύ μικρά 3D Balls.

3dflex-earrings-4

Για να γίνουν τα σκασίματα, χρειάζεται να ψεκάσεις νερό και να τα αφήσεις στον ήλιο για 1 περίπου ώρα. Εγώ έβαλα και λίγη κόκκινη πατίνα σε σκόνη στο νερό.

3dflex-earrings-6

Και αυτό είναι το αποτέλεσμα μετά από 1 ώρα στον ήλιο. Όπως μου είπε και η Μαριάννα, αν ήταν πιο πηκτό το μείγμα μου, θα είχε κάνει περισσότερα σκασίματα, αλλά νομίζω για πρώτη προσπάθεια είναι πολύ καλά, τι λες;

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για το Powertex και τις χρήσεις του, δες τα σεμινάρια που διοργανώνει η Μαριάννα Κοντοέ.

Τοποθέτηση Προϊόντων

powertex-logo

Ετικέτες
Φτιάξτο
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *