Γυάλινο μπολ με chalkpaint

Αυτό το μπωλάκι της γιαγιάς για τα φοντάν, κάθεται στο ντουλάπι εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι οτι δεν μου άρεσε το σχέδιό του, αλλά πάντα σκεφτόμουν οτι κάτι του λείπει. Και να που ήρθε η ώρα του να γίνει ξεχωριστό!

Τα υλικά που χρησιμοποίησα για να αλλάξω το γυάλινο μπολ είναι:

  • Ακρυλικό χρώμα Maxi Decor (χρώμα 020)
  • Chalk paint Maxi Decor (χρώμα 506)
  • Πινέλα
  • Σφουγγαράκι γυαλόχαρτο

vazaki-chalkpaint-1

Το πρώτο πράγμα που έκανα για να αλλάξω το μπολ ήταν να το περάσω ένα χέρι ακρυλικό χρώμα Maxi Decor για να καλύψω πρώτα το γυαλί. Το άφησα καλά να στεγνώσει και στη συνέχεια πέρασα ένα χέρι chalk paint Maxi Decor σε περίπου ίδια απόχρωση. Η κάλυψη ήταν πολύ καλή!

vazaki-chalkpaint-2

Αφού αφήσεις το μπολ σου να στεγνώσει πολύ καλά, μπορείς με ένα γυαλόχαρτο να τρίψεις τα σημεία που εξέχουν, ώστε να φύγει το χρώμα για να είναι το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό!

Το μπολ αυτό προς το παρόν βρήκε τη θέση του στην βιβλιοθήκη του Ftiaxto.gr και θα γεμίσει με καλούδια για χειροτεχνίες. Εσύ μπορείς να φτιάξεις κάποιο αντίστοιχο μπολ της γιαγιάς για να βάζεις τα κοσμήματα, τα κλειδιά σου ή γιατί όχι, τα φοντάν σου!

vazaki-chalkpaint-5

 

Τοποθέτηση Προϊόντων

maxidecor-logo

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *