Υφαντική σε τελάρο κεντήματος

Κάτι έχω πάθει με την υφαντική τελευταία, αν και δεν έχω καταφέρει να υφάνω τίποτα ακόμη.

Κυκλοφορούν όμως τόσες ωραίες ιδέες, όπως αυτή της Kate, η οποία μας δείχνει πως να τοποθετήσεις το στημόνι για να υφάνεις σε τελάρο κεντήματος.

embroidery-loop-weaving-2

Οι οδηγίες είναι στα Αγγλικά αλλά περιλαμβάνει φωτογραφία σε κάθε βήμα, οπότε δεν νομίζω να δυσκολευτείς. Σημαντικό είναι να περνάς το νήμα του στημονιού εναλλάξ πάνω και κάτω από το τελάρο, σαν να φτιάχνεις μικρά οκταράκια.

Όταν τελειώσεις με το στημόνι, μπορείς να υφάνεις με ότι υλικό σου αρέσει.

Δες όλη την τεχνική αναλυτικά στο theweavingloom.com.

Τεχνικές
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

3 σχόλια στο άρθρο “Υφαντική σε τελάρο κεντήματος”

  1. Στο τέλος του άρθρου λέει πως να τελειώνεις το κυκλικό υφαντό και έχει λίνκ για να το δείς .Άλλα απ’ότι είδα δεν το βγάζει από το τελάρο απλά τυλίγει κλωστή γύρω από τελαράκι!

  2. Χρειάζονται κι άλλες πληροφορίες γι αυτό το πραγματικά ενδιαφέρον project.Δεν μας δείχνει πως τελειώνεις κι “ασφαλίζεις” την άκρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *