Πάτσγουορκ και Quilting αλά Ελληνικά

Οι Εκδόσεις Λευκή Σελίδα σας παρουσιάζουν το πρώτο ελληνικό βιβλίο για Πάτσγουορκ, Πάτσγουορκ και Quilting αλά Ελληνικά, Βασικές τεχνικές και 16 σχέδια με αναλυτικές οδηγίες από την Μάνια Χατζηιωαννίδη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Το πρώτο ελληνικό βιβλίο από τη μετρ του είδους Μάνια Χατζηιωαννίδη για τις τεχνικές του Πάτσγουορκ και του Quilting είναι πλέον γεγονός. Το βιβλίο ξεκινάει με τις πιο απλές και βασικές τεχνικές του Πάτσγουοκ και του Quilting. Στη συνέχεια με 16 σχέδια, αναλυτικές οδηγίες βήμα-βήμα, και πλούσιο φωτογραφικό υλικό βοηθάει τον αναγνώστη να κατανοήσει και να εμπεδώσει και τις πιο περίπλοκες. Σκοπός της συγγραφέας είναι να μεταδώσει τις γνώσεις της και να κάνει το Ελληνικό κοινό να μάθει, να αγαπήσει και να κατακτήσει αυτές τις τεχνικές, με σκοπό την υλοποίηση και των πιο περίπλοκων σχεδίων.

Η συγγραφέας
Οι χειροτεχνίες γοήτευσαν τη Μάνια Χατζηιωαννίδη από την ηλικία των 6 ετών. Tο κέντημα, οι βελόνες, το βελονάκι δεν έχουν από τότε κανένα μυστικό για εκείνη. Το 2009, όμως, το πάτσγουορκ μπήκε στη ζωή της. Έκτοτε δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα που να μη διαβάσει, ψάξει ή εφαρμόσει νέες τεχνικές. Eμπλούτισε τις γνώσεις της παρακολουθώντας σεμινάρια του εξωτερικού πάνω σε προχωρημένες τεχνικές και με την ικανότητά της στις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά) ανέπτυξε μεγάλο δίκτυο επικοινωνίας με δασκάλους και χειροτέχνες από άλλες χώρες. Οι σπουδές της (πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων) και η σχετική προηγούμενη εργασιακή εμπειρία της την οδήγησαν σήμερα να μοιραστεί την τεχνική του πάτσγουορκ με παιδαγωγικό τρόπο.

Ο εκδότης
Οι εκδόσεις Λευκή Σελίδα, με την καινοτομία της «κατά παραγγελία έκδοσης» (print on demand), παραμένει πιστή στην στήριξη νέων Ελλήνων συγγραφέων, παρέχοντας τους την ευκαιρία να εκδώσουν το έργο τους με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και χωρίς τις δυσκαμψίες που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν στην πρόσβαση τους σε κλασικούς εκδοτικούς οίκους.

Πάτσγουορκ και Quilting αλά Ελληνικά
Βασικές τεχνικές και 16 σχέδια με αναλυτικές οδηγίες
Διαστάσεις: 17×24, Σελίδες: 156, ISBN: 978-960-9745-45-1, Τιμή: 23€

Βιβλία και Περιοδικά
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *