Πήλινο ρόδι για γούρι

rodi-gouri-4

Πέρσι έφτιαξα για πρώτη φορά χειροποίητα ρόδια και τα έδωσα για γούρια στους κοντινούς μου συγγενείς. Μιας και είδα ότι όχι μόνο τους άρεσαν αλλά έχουν ήδη στολίσει τα περσινά, αποφάσισα να ξεκινήσω το έθιμο, κάθε χρόνο ένα ρόδι. 

rodi-gouri-2

Πέρσι, είχα προμηθευτεί έτοιμα βαμμένα κόκκινα κεραμικά ρόδια από το stolizo.gr, ενώ φέτος είπα να τα βάψω μόνη μου με διάφορα χρώματα της Martha Stewart. Τα 2 τα έβαψα με τον γκρι μαυροπίνακα, ένα με μαύρο μαυροπίνακα (για την προχωρημένη συνυφάδα μου, που δεν θα παρεξηγηθεί με το μαύρο) και ένα ακόμη με ασημόσκονη.

rodi-gouri-1

Έκανα μια επίσκεψη στο καινούργιο κατάστημα λιανικής του Galaxy Import και προμηθεύτηκα ένα σωρό μπιχλιμπίδια σε πολύ οικονομικές τιμές: ματάκια, κουδουνάκια, φούντες, ξύλινες καρδούλες και κορδέλες.

rodi-gouri-3

Όταν στέγνωσαν τα γούρια μου, άρχισα το παιχνίδι των συνδυασμών, μέχρι που κατέληξα σε αυτά που μου άρεσαν. Χρησιμοποίησα λεπτές κορδέλες για τα κουδουνάκια, μην ξεχάσεις να βάλεις και μια σταλίτσα κόλλα στους κόμπους για να μην λυθούν σε μερικά χρόνια! Τις χάντρες και τις καρδούλες τις στερέωσα με ατσαλόσυρμα και στοπάκια.

rodi-gouri-4

Στα ρόδια μαυροπίνακα έγραψα την χρονιά με ειδικό μαρκαδόρο κιμωλίας, ο οποίος σβήνει αν θέλεις.

rodi-gouri-5

Τα 2 πράσινα πίσω είναι της Ελίνας που φυσικά με είδε και έκατσε να φτιάξει και αυτή! Ας ελπίσουμε τα ρόδια-γούρια να φέρουν όντως τύχη στους καινούργιους κατόχους τους!

 

Τοποθέτηση Προϊόντων

galaxyimport-smallstolizo

 

 

Αυτό το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντων. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τους χορηγούς που υποστηρίζουν το ftiaxto.gr.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *