Δωράκια από ραμμένο χαρτί

Σήμερα σου έχω έκπληξη! Και χριστουγεννιάτικο project και στα ελληνικά! Τι άλλο πια; Δες πως μπορείς να ράψεις υπέροχες χριστουγεννιάτικες συσκευασίες από απλό χαρτί για να βάλεις τα φετινά δώρα για τους αγαπημένους σου. Από την Ελένη και το CraftWithMom!

Όταν τριγυρνάμε online με σκοπό να βρούμε κάποιο project για να ανεβάσουμε στο Ftiaxto.gr χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν σκουντουφλάμε επάνω σε ελληνικά blogs που πραγματικά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα αντίστοιχα του εξωτερικού. Σήμερα, λοιπόν, που έψαχνα ιδέες έπεσα επάνω στο CraftWithMom και μόλις είδα ελληνικό κείμενο έβγαλα μια μικρή κραυγή χαράς! Τι ωραία!

Όπως καταλαβαίνεις μιας και το άρθρο είναι ήδη στα ελληνικά, δεν θα χρειαστεί να γράψουμε και πολλά εμείς (τι χαρά!)

sewn_paper_gifts

Μέσα στο άρθρο θα βρεις και έτοιμα πατρόν με αστεράκι, δεντράκι και χιονάνθρωπο για να κόψεις και να φτιάξεις τα δικά σου πακετάκια και να μην κουράζεσαι. Το μόνο που μένει είναι να βρεις τα δωράκια που θα συσκευάσεις με αυτόν τον τρόπο και να επιλέξεις και όλα τα extra τζιριτζάντζουλα που θα βάλεις μέσα (κονφετί, σοκολατάκια κτλ). Είναι σίγουρο οτι τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι θα ενθουσιαστούν.

Και εάν έχεις κάτι πιο μεγάλο μην κολλήσεις… Φτιάξε μεγαλύτερο δικό σου πατρόν και φτιάξε μεγαλύτερη συσκευασία!

Τέλεια ιδέα!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *