Ιδέες για διακόσμηση σε γράμματα

Μάλλον το έχεις πάρει κι εσύ είδηση, αλλά η μόδα στο DIY αυτή τη σεζόν περιλαμβάνει γράμματα… ναι πολλά πολλά γράμματα. Στο video που βρήκαμε από τον Steve, την Cathy και τη Mod Podge θα βρεις όχι μια, ούτε δύο, αλλά οκτώ ιδέες για να διακοσμήσεις μεγάλα γράμματα από πεπιεσμένο χαρτί για να στολίσεις το σπίτι σου. Διάλεξε τα αρχικά της οικογένειάς σου και δες το video για να πάρεις ιδέες!

Τα γράμματα από πεπιεσμένο χαρτί κυκλοφορούν στην αγορά σε διάφορα μεγέθη. Εσύ διάλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σου και αποφάσισε εάν θα το κρεμάσεις στον τοίχο ή θα το ακουμπήσεις όρθιο σε κάποιο ράφι. Να ξέρεις ότι είναι πολύ της μοδός και το σήμα του “και”, & για τη διακόσμηση και φυσικά εάν ετοιμάζεσαι για κάποιο γάμο ή βάφτιση σκέψου τρόπους να εντάξεις τα γράμματα αυτά στο στολισμό (και να τα κρατήσεις και μετά ε;)

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για το video…

Όσο για το που θα βρεις τα γράμματα, αναζήτησέ τα σε καταστήματα με είδη hobby ή υλικά για ντεκουπάζ και φυσικά στη Χειροτέχνικα!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *