Νατάσα Δημοπούλου: Η διακοσμήτρια της Χειροτέχνικα

Η Νατάσα Δημοπούλου εκτός από πολύ καλή μας φίλη και ταλαντούχα δημιουργός είναι και ο άνθρωπος που από την περσινή διοργάνωση έχει αναλάβει την σκηνογραφία και τη διακόσμηση της Χειροτέχνικα. Με αφορμή, λοιπόν, τη φετινή διοργάνωση σκεφτήκαμε οτι είναι μια καλή στιγμή να κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και να την γνωρίσουμε καλύτερα…

Η Νατάσα ξεκίνησε την καριέρα της στα 18 της χρόνια όταν πέρασε με υποτροφία στα ΤΕΙ Φωτογραφίας Αθηνών. Παρακολούθησε για 2 περίπου χρόνια και συνέχισε στη σχολή ΒΑΚΑΛΟ,
στο τμήμα αρχιτεκτονικής διακόσμησης εσωτερικών – εξωτερικών χώρων.

Αποφοιτώντας από τη σχολή, της έγινε πρόταση από τη ζωγράφο Ηρώ Κανακάκη να γίνει βοηθός της στο μάθημα Βασικού σχεδιού. Μάθαινε και δίδασκε μαζί της για τρεις χρονιές.

Την ίδια περίοδο, ξεκίνησε να δουλεύει με το ζωγράφο – σκηνογράφο Ντίνο Πετράτο, ο οποίος της “έστρωσε” το δρόμο προς την σκηνογραφία (τηλεόρασης) και γνώρισε στην 4χρονη συνεργασία τους πολλές τεχνικές και υλικά.

Όταν η Ηρώ έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, συνέχισε να μαθητεύει και να διδάσκει σαν βοηθός του αρχιτέκτονα Γιώργου Μπούφη στο μάθημα Στοιχεία αρχιτεκτονικής, για 6 χρόνια.

Παράλληλα, ξεκίνησε να διακοσμεί χώρους και να φτιάχνει κατασκευές, κάτι το οποίο αποτελεί σημαντικό κομμάτι της δουλειάς της. Αγαπημένο της υλικό είναι το χαρτί.

Είχε τη σκηνογραφική επιμέλεια σε τηλεοπτικές σειρές στα κανάλια Star, Alter, Alpha, Ant1, Mega κτλ.

Κάποιες από τις δουλειές της είναι:

“Ο σοβαρός κύριος Ερνέστος” Θέατρο της Δευτέρας, ΕΡΤ
Κωνσταντίνου και Ελένης, ΑΝΤ1
Κάτι τρέχει με τους δίπλα, Εσύ φταις, Βar και Party (reality shows), Φιλοδοξίες, Η ώρα η καλή, Αμαρτίες γονέων, MEGA

Έχει αναλάβει διακοσμητικές εφαρμογές σε χώρους όπως:
Αλεξανδρινό cafe, Αλεξανδρή, Avant garde, Club 22, Passport, Spade, Wardrobe, Kοντογιάννης και άλλα.

Βιτρίνες στα καταστήματα Ιδιότροπο, Μαρίνα Σφακιανάκη, Mαγεία, Ileana Makri store, Ιnglot, Lemon poppy seed και άλλα.

Και φέτος η Νατάσα είναι υπεύθυνη για το στήσιμο της Χειροτέχνικα Αθήνας και Θεσσαλονίκης… ανυπομονούμε να απολαύσουμε τη δουλειά της!

Χειροτέχνικα 2015 Αθήνα
23-25 Οκτωβρίου 2015
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Στάση μετρό Ανθούπολη)

Χειροτέχνικα 2015 Θεσσαλονίκη
20-22 Νοεμβρίου 2015
Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

www.xeirotexnika.gr

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Μας αρέσει Τι συμβαίνει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *