Κηροπήγιο από χαρτί

Το minieco.co.uk είναι από τα αγαπημένα μας site. Η Kate είναι γραφίστας και κάνει καταπληκτική δουλειά με το χαρτί, το διπλώνει, το τυπώνει, το κόβει με απρόσμενους τρόπους. Σήμερα γοητευτήκαμε από το χάρτινο κηροπήγιο ακορντεόν, δες πως θα το φτιάξεις και εσύ.

Θα χρειαστεί να τυπώσεις το template και να το κόψεις ακολουθώντας τα περιγράμματα. Διπλώνεις τις κάθετες γραμμές και στην συνέχεια τις διαγώνιες. Μετά τσιμπάς τις πάνω και τις κάτω γωνίες όπως φαίνεται στην φωτογραφία Νο5. Σιγά σιγά φτιάχνεις όλο το ακορντεόν και το πιέζεις για να γίνουν καθαρές οι τσακίσεις.

accordion-cholder-1

Όταν τελειώσεις τις τσακίσεις και στα 2 χαρτιά, τις κολλάς και τις φέρνεις γύρω γύρω ώστε να δημιουργήσεις κύλινδρο. Αν θα το χρησιμοποιήσεις με αληθινό κερί, φρόντισε να βάλεις ένα γυάλινο χαμηλό ποτήρι μέσα για να μην πιάσει φωτιά το χαρτί.

accordion-cholder-2

Δες όλο το project αναλυτικά στο minieco.co.uk.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *