Εντυπωσιακά σκουλαρίκια από αλυσίδες

Ναι, μου αρέσει να φτιάχνω κοσμήματα, αλλά καμιά φορά βαριέμαι με τις πολύπλοκες οδηγίες. Δες αυτό το ζευγάρι σκουλαρίκια από αλυσίδες, είναι τόσο εντυπωσιακά μα τόσο απλά στην κατασκευή τους!

Οι οδηγίες είναι στα Ισπανικά αλλά δεν νομίζω ότι τις πολυχρειάζεσαι, δες τις φωτογραφίες βήμα βήμα και θα καταλάβεις!

cascade-earrings-1

Κόβεις 25 κομμάτια αλυσίδας στο ίδιο μήκος (περίπου 6εκ.) και τις κολλάς πρόχειρα σε ένα κομμάτι διάφανης ταινίας. Βάζεις επιπλέον κόλλα και την αφήνεις να στεγνώσει πριν διπλώσεις την ταινία. Τοποθετείς τις αλυσίδες σε ακροδέκτες και τους σφίγγεις με πένσα. Κόψε την ταινία που μπορεί να περισσεύει με ένα κοπίδι.

Βάλε το αξεσουάρ του σκουλαρικιού και τοποθέτησε και τα δύο σκουλαρίκια σε ένα κομμάτι ξύλο για να βουτήξεις μέσα στο χρώμα. Χρησιμοποίησε μια οδοντογλυφίδα για να διαχωρίσεις της αλυσίδες και να μην στεγνώσουν κολλημένες. Άστες να στεγνώσουν και έτοιμα τα σκουλαρίκια σου! Που θα τα φορέσεις;

Αν είσαι φαν της αλυσίδας δες πως θα φτιάξεις κόσμημα για το χέρι ή κόσμημα για το κεφάλι.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *