Κατάστημα Craft Studio

craft_studio_logo2015Το Craft Studio έτσι όπως το αγαπήσατε, μετά από πολυετή παρουσία στο χώρο των δημιουργικών αναζητήσεων, εγκαινιάζει το ηλεκτρονικό του κατάστημα www.craftstudio.gr. Μπορείτε επίσης να μας βρίσκετε στη νέα μας διεύθυνση Δημοσθένους 18 κ Δήμητρος, Χαλάνδρι, τις ημέρες: Τρίτη κ Πέμπτη 11π.μ.- 2:30μ.μ. και 5:30 – 8:30 μμ.

Είμαστε όπως πάντα εδώ με κέφι και έμπνευση να σας ξεναγήσουμε στην ποικιλία των υλικών και στις νέες τεχνικές, όπου η χαρά της δημιουργίας βρίσκει την εφαρμογή της. Περιπλανηθείτε μαζί μας στο κόσμο του κοσμήματος, του decoupage, scrapbooking και mix media.

Στο CRAFT STUDIO θα βρείτε:

για το Κόσμημα: Μέταλλα (αρζαντό, χαλκό, ορείχαλκο, αλουμίνιο) σε φύλλα και σύρματα, διάφορα Ορειχάλκινα Στοιχεία σε ποικιλία σχεδίων, Ψυχρά Σμάλτα, Υγρό Γυαλί, Ασήμι (στοιχεία και σύρματα), Χάντρες (ημιπολύτιμες, γυάλινες, ακρυλικές), ημιπολύτιμες Cabouson, Εργαλεία, Μεταλλικά Στοιχεία (κουμπώματα, κρεμαστά και περαστά εξαρτήματα, δακτυλίδια και πολλά άλλα), μεγάλη γκάμα σε Κορδόνια

για το Decoupage: Ριζόχαρτα/Χαρτιά, Χαρτοπετσέτες, Κόλλες, Βερνίκια, υλικά Παλαίωσης και Κρακελέ, Πάστες, ανάγλυφα Περιγράμματα

για το Scrapbooking/Mix Media: Σφραγίδες, Κόφτες, Υλικά embossing, Άλμπουμ, Μελάνια, διάφορα Διακοσμητικά

Στο κατάστημά CRAFT STUDIO θα βρείτε επίσης:

Χρώματα (ακρυλικά, υφάσματος, γυαλιού, σμάλτα, μελάνια οινοπνεύματος)
Διακοσμητικά Στοιχεία (χαρτόνια chipboard, λουλούδια, κορδέλες)
Αντικείμενα για διακόσμηση (ξύλινα, γυάλινα, φελιζόλ, πλεξιγκλάς, papier mache σε ποικιλία μεγέθους κ σχήματος)
FIMO και η γκάμα των υλικών ανανεώνεται συνέχεια…!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Ιστοσελίδα: www.craftstudio.gr
Facebook: www.facebook.com/Craft-Studio-Athens-574997522527539/
Ε-mail: info@craftstudio.gr
Τηλ.: 210 6838 765

Σας περιμένουμε!

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Απάντηση