Σουβέρ από φελλό

Είναι γεγονός οτι ποτέ δεν μπορεί να έχει κανείς αρκετά σουβέρ! Πάντα θα υπάρχει ένας καλός λόγος για να φτιάξεις μερικά καινούργια. Όπως ας πούμε το γεγονός οτι ο καιρός είναι ακόμη γλυκός για να πίνεις ευχάριστα τα ποτά σου με παρέα στο μπαλκόνι… να μην φτιάξεις και ασορτί σουβέρ, ε; Δες ακριβώς πως παρακάτω. Εμείς την ιδέα τη βρήκαμε από το A Pretty Fix!

Υλικά που θα χρειαστείς:

– Φύλλο φελλού (ή έτοιμα σουβέρ από φελλό σκέτα)
– Ακρυλικά χρώματα της επιλογής σου
– Μολύβι και χάρακα
– Πινέλα λεπτά
– Βερνίκι ή Mod Podge
– Κοπίδι και επιφάνεια κοπής εάν θέλεις να κόψεις εσύ τα σουβέρ σου

Η διαδικασία μάλλον είναι αυτονόητη από τις φωτογραφίες, αλλά αξίζει τον κόπο να ρίξεις μια ματιά και στο άρθρο του aprettyfix.com

για να έχεις εικόνα και από τις συμβουλές που μπορεί να σε βοηθήσουν.

Μόλις έχεις έτοιμα τα σουβέρ σου είσαι έτοιμος να τα διακοσμήσεις. Εάν τα αγόρασες έτοιμα, τότε ακόμη καλύτερα, μπορείς να κάνεις σκιπ αυτό το βήμα.

Το πρώτο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ζωγραφίσεις επάνω στο κάθε σουβέρ ένα γεωμετρικό σχέδιο. Μπορείς να κάνεις το ίδιο που βλέπεις εδώ ή να επιλέξεις κάτι λίγο πιο μεγάλο. Με τη γόμα σου μπορείς να κάνεις και ό,τι διορθώσεις χρειάζονται.

cork_coasters_main
Αφού μετρήσεις και ζωγραφίσεις το σχέδιό σου, τότε είσαι έτοιμος να αρχίσεις τη ζωγραφική.

Προτείνουμε πρώτα να κάνεις τα κομμάτια του σχεδίου σου που θα μπει το λευκό χρώμα και μετά να συνεχίσεις με το άλλο χρώμα της επιλογής σου.

Το μυστικό της επιτυχίας εδώ είναι το λεπτό πινέλο και η μικρή ποσότητα μπογιάς κάθε φορά.

Αφού στεγνώσει το χρώμα περνάς και με το βερνίκι ή τη Mod Podge για να αδιαβροχοποιηθεί και να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα σουβέρ άφοβα.

Τέλος! Το σουβέρ είναι έτοιμο! Μην φτιάξεις μόνο ένα, αλλά κάνε ολόκληρο σετάκι.

Μην ξεχνάς οτι κάτι τέτοιο είναι ιδανικό δώρο για να πας σε κάποιον φίλο ή φίλη που μόλις μετακόμισε ή απλώς σε κάλεσε σπίτι. Είναι τόσο εύκολο project που μπορείς να το σκαρώσεις μέσα σε ένα απόγευμα, αρκεί να έχεις τα υλικά!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Απάντηση