Σκουλαρίκι για όλο το αυτί

Εντάξει θα φανεί η ηλικία μου με αυτό που θα πω, θυμάμαι όμως πόσο της μόδας ήταν εκεί στην μέση της δεκαετίας του 1980 τα σκουλαρίκια που έπιαναν ψηλά στο πτερύγιο του αυτιού. Τα θυμάσαι, δεν τα θυμάσαι, δεν έχει σημασία, αν σου αρέσουν δες πως θα φτιάξεις το δικό σου με την βοήθεια της Bryanna.

Θα χρειαστείς λίγο σύρμα, μερικές χάντρες και πένσα με στρογγυλές μύτες. Θα βρεις αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες για κάθε βήμα στο soupybeans.com.

ear-cuff-1

Με λίγα λόγια χρησιμοποιείς την πένσα για να κάνεις μια πρώτη θηλιά στο σύρμα και στην συνέχεια κάνεις 3-4 ζιγκ ζαγκ όπως βλέπεις στην παραπάνω φωτό. Προσθέτεις χαντρούλες στο τελείωμα.

ear-cuff-2

Χρησιμοποιείς ένα μολύβι ώστε να στρογγυλέψεις τα ζιγκ ζαγκ – είναι αυτά που θα κρατήσουν το σκουλαρίκι στην θέση τους.

cv

ear-cuff-3

Το φοράς και το προσαρμόζεις και πάλι στην στρογγυλάδα του αυτιού σου μέχρι να το αισθανθείς ασφαλές. Τι λες, αύκολο δεν ήταν; Θα το δοκιμάσεις;

Δες όλο το project στο soupybeans.com.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *