6+1 ιδέες για ανανάδες

Ναι, ανανάδες! Καλά διάβασες. Φέτος για κάποιο λόγο ο ανανάς έγινε το σύμβολο του καλοκαιριού για τους απανταχού crafters! Και εμείς σκεφτήκαμε να σου δώσουμε ιδέες για να έχεις τους ανανάδες στην καθημερινότητά σου όλο τον χρόνο και να σου θυμίζουν το καλοκαίρι!

Οι ανανάδες είναι μόδα! Μόδα που ήρθε για να μείνει. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πως μπορείς να βάλεις κι εσύ τους αγαπημένους ανανάδες στη ζωή σου.

Παρακάτω θα βρεις ιδέες από διαφορετικές τεχνικές και για όλα τα γούστα. Εάν γενικά δεν αγαπάς τον ανανά μπορείς να προσαρμόσεις τα συγκεκριμένα projects σε οποιοδήποτε άλλο φρούτο της επιλογής σου. Τι λες;

1. Πατάκι για το μπάνιο (www.dreamgreendiy.com)

ανανάδες

2. Ζωγραφιά με νερομπογιές (www.eliseenghstudios.com)

ανανάδες

3. Μαγνητάκια για το ψυγείο (www.burkatron.com)

ανανάδες

4. Τσάντα για τα ψώνια (www.hawthorneandmain.com)

ανανάδες

5. Πανάκια καθαρισμού με το βελονάκι (persialou.com)

ανανάδες

6. Πιατάκι για τα κοσμήματα από πολυμερικό πηλό (jadeandfern.com)

ανανάδες

και τέλος…

Μπλουζάκι με ανανά για όλες τις εποχές (persialou.com)

ανανάδες

Και εάν αυτοί οι ανανάδες για κάποιο λόγο δεν ήταν αρκετοί, τότε ρίξε μια ματιά και στο άρθρο μας “Κέντημα σε πετσέτα κουζίνας“, όπου θα βρεις πως να κεντήσεις φρούτα στις πετσέτες σου, μεταξύ άλλων και ανανά!

Ζήτω οι ανανάδες!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *