Ετικέτα: σανδάλια

Τα γυμνά σανδάλια ή αλλιώς και ξυπόλητα σανδάλια (barefoot sandals) είναι ουσιαστικά κοσμήματα που φοριούνται στο πόδι, μοιάζουν με σανδάλια αλλά δεν έχουν πάτο, εξ’ου και η ονομασία! Δες πώς φτιάχνονται…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 29 Ιουνίου 2017
Ζωγραφιστά σανδάλια

Μήπως σε κούρασαν κάθε χρόνο οι ίδιες και οι ίδες σαγιονάρες και ψάχνεις μια καινούργια ιδέα; Δοκιμάζουμε τα χρώματα για δέρμα και φτιάχνουμε διαφορετικά σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 25 Μαΐου 2015

Νομίζω πως οι σαγιονάρες, την τελευταία δεκαετία, έχουν την τιμητική τους. Μικροί και μεγάλοι περνάνε το καλοκαίρι φορώντας μόνο σαγιονάρες. Κάθε σεζόν βγαίνουν σε καινούργια χρώματα και σχέδια. Αλλά πόσα ζευγάρια θα αγοράσουμε επιτέλους; Στο www.mywhiteideadiy.com.es θα δεις μια πολύ ωραία ιδέα, πώς με την τέχνη του μακραμέ, ένα ζευγάρι πλαστικές σαγιονάρες  μπορούν να μετατραπούν σε σούπερ μοδάτα σανδάλια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 27 Μαΐου 2014

diy-sandals_introΕίμαστε σίγουρες οτι όλο και κάποιο ζευγάρι καλοκαιρινά σανδάλια έχεις στη ντουλάπα σου που τελικά δεν είναι και τόσο ωραία και δεν τα έχεις φορέσει ποτέ! Τώρα έχεις τον τρόπο, που βρήκαμε στο www.papernstitchblog.com, να τα αλλάξεις σύμφωνα με το δικό σου γούστο και να τα μεταμορφώσεις έτσι, ώστε να τα ευχαριστηθείς τη φετινή σεζόν! Άσε που θα είναι και μοναδικά! Δες πως!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 10 Ιουλίου 2013

Είμαστε και επισήμως στην εποχή της σαγιονάρας. Τις έχουμε διακοσμήσει με διάφορα υλικά, τις έχουμε κάνει σανδάλια, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε ασχοληθεί με το βελονάκι. Ευτυχώς το έκανε η Linda και μας δείχνει και εμάς πως να πλέξουμε τα λουράκια της σαγιονάρας μας με βελονάκι. Ακολούθησε τις οδηγίες της και μεταμόρφωσε και τις δικές σου σαγιονάρες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 26 Ιουνίου 2012

shoesΔεν είναι καιροί για να αγοράζεις καινούργια παπούτσια. Άνοιξε την παπουτσοθήκη σου και δες τι παπούτσια θέλεις να αλλάξεις. Εμείς σου βρήκαμε 3 ιδέες αλλαγής, η μια περιλαμβάνει χρώμα, η άλλη κορδέλες και η τρίτη κρόσσια. Διάλεξε τι σου ταιριάζει!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 6 Μαΐου 2012

  • 1
  • 2