Εφέ νερομπογιάς σε ύφασμα για μαξιλάρια

Οι νερομπογιές είναι πολύ της μοδός τώρα τελευταία και είναι πολύ εύκολο να βγάλεις όμορφο αποτέλεσμα ακόμη και αν δεν το έχεις καθόλου με την ζωγραφική. Η Cami από tidbits-cami.com μας δείχνει πως να κάνουμε εφέ νερομπογιάς σε μαξιλάρια.

Η Cami έγραψε τις οδηγίες για το ellaclaireinspired.com, ενώ στο δικό της site θα βρεις οδηγίες για να ράψεις τα μαξιλάρια.

Πέρα από νερομπογιές, θα χρειαστείς 2 πινέλα, 2 πλαστικά ποτηράκια και υγρό προετοιμασίας υφάσματος (fabric medium).

watercalor-fabric-1

Στο ένα ποτηράκι θα βάλεις σκέτο νερό ενώ στο δεύτερο θα βάλεις μισό νερό και μισό υγρό προετοιμασίας. Ξεκινάς βουτώντας το πινέλο σου στο νερό και μετά στο χρώμα που θέλεις. Όσο πιο νερουλό είναι το πινέλο σου τόσο πιο ελαφρύ θα είναι το χρώμα που θα αφήσει.

εφέ νερομπογιάς

Το ύφασμά σου καλό είναι να το βάλεις πάνω σε μεγάλες σακούλες για να μην βραχεί η επιφάνεια εργασίας σου.

Άρχισε να απλώνεις χρώμα στο ύφασμα. Για να επιτύχει το εφέ νερομπογιάς θα πρέπει να μην το φοβάσαι. Παίξε με τα χρώματα και άστα να ανακατευτούν.

εφέ νερομπογιάς

Όταν τελειώσεις, πάρε το δεύτερο πινέλο, βούτα το στο δεύτερο ποτηράκι, αυτό με το νερό και το υγρό προετοιμασίας και πέρασε όλο το ύφασμα ξανά από πάνω. Άστο να στεγνώσει και στην συνέχεια σιδέρωσέ το για να “κλειδώσεις” το χρώμα.

Τα υφάσματα με εφέ νερομπογιάς είναι έτοιμα και μπορείς να τα κάνεις ό,τι θέλεις

Εμείς θα συμφωνήσουμε για την ιδέα με τις μαξιλαροθήκες! Εάν θέλεις να δεις πως θα τις φτιάξεις μπορείς να δεις το άρθρο μας “Ράψε εύκολες μαξιλαροθήκες φάκελος”

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εφέ νερομπογιάς σε ύφασμα για μαξιλάρια”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *