Μεταμόρφωσε το φωτιστικό σου

lamp-shade_rope_introΕίναι η ώρα για ανανέωση στο σπίτι μας! Και η ανανέωση δεν χρειάζεται να μας στοιχίσει μια περιουσία! Εάν θέλεις, λοιπόν, να αλλάξεις τον χώρο σου, μια καλή ιδέα είναι να «πειράξεις» τα φωτιστικά. Και ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνεις αυτό είναι να βγάλεις τα καπέλα και να τους αλλάξεις στην κυριολεξία τα… φώτα! Δες την ιδέα που βρήκαμε στο www.sheknows.com.

Τα υλικά που χρειάζεσαι είναι:

– Παλιό καπέλο φωτιστικού
– Χοντρό σχοινί της επιλογής σου
– Κόλλα σιλικόνης με πιστόλι (glue gun)
– Ψαλίδι

Η διαδικασία πολύ απλή. Πρώτα από όλα ξεκολλάς από το παλιό καπέλο φωτιστικού όλα τα επιπλέον στολίδια, ώστε να καθαρίσει καλά η επάνω και η κάτω πλευρά του. Κολλάς τη μιά άκρη του σχοινιού στο εσωτερικό της επάνω πλευράς του καπέλου και συνεχίζεις να τυλίγεις μέχρι να καλυφτεί η κορυφή. Εννοείται οτι κολλάς με το πιστόλι σιλικόνης σου όσο προχωράς. Συνέχισε να τυλίγεις και να κολλάς και να τυλίγεις μέχρι να καλύψεις όλο το καπέλο του φωτιστικού. Προσπάθησε να μην αφήνεις κενά. Δες και τις φωτογραφίες στο άρθρο του www.sheknows.com εάν χρειάζεσαι βοήθεια (που δεν νομίζουμε…).

Τέλος, στερέωσε καλά με κόλλα καλά το τέλος του σχοινιού σου και με το ψαλίδι κόψε αυτό που περισσεύει.

lamp-shade_rope_main
Εάν χρειάζεται μπορείς να καθαρίσεις με το ψαλίδι σου τις ¨τριχίτσες» του σχοινιού που πετάνε!

Έτοιμο!

Βίδωσε το καπέλο στο φωτιστικό σου (το οποίο μπορείς επίσης να ανανεώσεις με λίγο χρώμα) και το καινούργιο σου φωτιστικό είναι έτοιμο!

Τι λες; Θα το δοκιμάσεις;

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Απάντηση