Δερμάτινος φάκελος

dermatinos-fakelosΑυτόν τον δερμάτινο φάκελο ήθελα να το φτιάξω από την πρώτη μέρα που φέραμε την σιδερότυπη ενίσχυση Decovil στο eshop μας. Είναι το πιο τέλειο υλικό για αυτή την τσάντα, γιατί όχι μόνο «σκληραίνει» την κατασκευή, αλλά δεν χρειάζεται και να καλύψεις το εσωτερικό με άλλο ύφασμα, μιας και το Decovil έχει την αίσθηση του δέρματος και ταιριάζει απόλυτα.

Θα χρειαστείς:

Για αρχή τοποθέτησα τα δερμάτινα κομμάτια έτσι ώστε να φτιάξω ένα παραλληλόγραμμο μεγέθους περίπου 55 x 35 εκ. Κόλλησα τις άκρες των κομματιών με βενζινόκολλα και τα άφησα να στεγνώσουν για μια μέρα.

dermatinos-fakelos-1

Μετά έκοψα ένα κομμάτι Decovil λίγο μεγαλύτερο από τα δέρματα και το σιδέρωσα στην εσωτερική πλευρά τους χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι ύφασμα για να μην σιδερώσω απευθείας πάνω στο δέρμα και χαλάσω την υφή του.

dermatinos-fakelos-2

Με χάρακα και περιστροφικό κόφτη ίσιωσα όλες τις πλευρές.

dermatinos-fakelos-3

Εδώ βλέπεις πόσο όμορφα έχει στρώσει το δέρμα πάνω στο Decovil.

dermatinos-fakelos-4

Έβαλα δύο κόκκινα κουμπάκια, δίπλωσα to ένα κομμάτι περίπου 19 εκ. μέσα και έραψα γύρω γύρω την τσάντα. Θυμήσου να κάνεις και πισωραφή στα σημεία που ενώνονται τα 2 κομμάτια για να αντέξει στην χρήση. 

dermatinos-fakelos-5

Έτοιμη!

dermatinos-fakelos-6

Να’την και ανοιχτή, μια χαρά δεν είναι το Decovil για εσωτερικό;

dermatinos-fakelos-7

Και η πίσω πλευρά!

dermatinos-fakelos-8

Φτιάξτο

Η Βάλια είναι γραφίστας. Σχεδίασε το πρώτο της website το 1996 αλλά πλέον σχεδιάζει μόνο για το ftiaxto.gr. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν ένα γιο, τον Ιάσονα. Αγαπάει τα πολύπλοκα projects ειδικά αν περιλαμβάνουν ραπτομηχανή και υπομονή.

2 σχόλια στο άρθρο “Δερμάτινος φάκελος”

  1. [quote name=»Μαρία»]Το decovil μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πλεκτή τσάντα; Και αν ναι, πού σιδερώνεται, απευθείας στο πλεχτό ή πάνω στη φόδρα; Επίσης τι γίνεται όταν χρειαστεί να πλυθεί η τσάντα; Υπάρχει κίνδυνος να διαλυθεί;[/quote]
    Καλύτερα να το βάλεις πάνω στην φόδρα. Πλένεται κανονικά μέχρι 40 βαθμούς, δες και την περιγραφή στη σελίδα του προϊόντος, όχι δεν θα διαλυθεί!
    http://www.ftiaxto.gr/eshop/%CF%81%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%85%CF%86%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/decovil-i

  2. Το decovil μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πλεκτή τσάντα; Και αν ναι, πού σιδερώνεται, απευθείας στο πλεχτό ή πάνω στη φόδρα; Επίσης τι γίνεται όταν χρειαστεί να πλυθεί η τσάντα; Υπάρχει κίνδυνος να διαλυθεί;