Τσάντα από δερματίνη

Κοίτα να δεις τι όμορφη τσάντα μπορείς να φτιάξεις με 2 κομμάτια δερματίνη και ένα κοπίδι! Ακολούθησε τις εύκολες οδηγίες της Erin και φτιάξε την δικιά σου τσάντα από δερματίνη. Μην ξεχάσεις, να βάλεις την ειδική βελόνα για δέρματα στην ραπτομηχανή σου.

Θα χρειαστείς:

  • 2 κομμάτια δερματίνη 35×35 εκ.
  • μεταλλικό χάρακα και κοπίδι
  • επιφάνεια κοπής

Ξεκινάς κόβωντας 2,5 εκατοστά από την πάνω και την δεξιά πλευρά των κομματιών δερματίνης και τα αφήνεις στην άκρη, αυτά θα είναι τα χερούλια.

Σημείωσε 1 εκατοστό μέσα από τις 3 πλευρές του κάθε κομματιού, εκεί είναι που θα κάνεις την ραφή που θα τα ενώσεις, αλλά όχι ακόμη. Από την πλευρά που δεν έχει ραφή (το πάνω άνοιγμα δηλαδή) κάνε μια γραμμή 10 εκατοστά κάτω και από και πέρα, κάνε μια διακεκομμένη γραμμή ανά 1,5 εκατοστό. Οι διακεκομμένες γραμμές να είναι 1,5 εκατοστό ανά 1,5 εκατοστό και να εναλλάσονται οι γραμμές με τα κενά – η παρακάτω φωτό είναι πιο διαφωτιστική.

leather-cuts-1

Όλες αυτές τις γραμμούλες, λοιπόν, θα έρθεις να τις χαράξεις με το κοπίδι σου. Κάνε το ίδιο και στα δύο κομμάτια δερματίνης και στην συνέχεια ράψτα καλή με καλή. Κόψε λίγο τις γωνίτσες για να κάθεται πιο όμορφα, γύρνα και η τσάντα σου είναι έτοιμη!

Νομίζω θα δούλευε εξίσου καλά με τσόχα ή μακό, τι λες;

Δες όλο το project αναλυτικά στο francoisetmoi.com.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *