Τσάντα από δερματίνη

leather-cutsΚοίτα να δεις τι όμορφη τσάντα μπορείς να φτιάξεις με 2 κομμάτια δερματίνη και ένα κοπίδι! Ακολούθησε τις εύκολες οδηγίες της Erin και φτιάξε την δικιά σου τσάντα από δερματίνη. Μην ξεχάσεις, να βάλεις την ειδική βελόνα για δέρματα στην ραπτομηχανή σου.

 

Θα χρειαστείς:

Ξεκινάς κόβωντας 2,5 εκατοστά από την πάνω και την δεξιά πλευρά των κομματιών δερματίνης και τα αφήνεις στην άκρη, αυτά θα είναι τα χερούλια.

Σημείωσε 1 εκατοστό μέσα από τις 3 πλευρές του κάθε κομματιού, εκεί είναι που θα κάνεις την ραφή που θα τα ενώσεις, αλλά όχι ακόμη. Από την πλευρά που δεν έχει ραφή (το πάνω άνοιγμα δηλαδή) κάνε μια γραμμή 10 εκατοστά κάτω και από και πέρα, κάνε μια διακεκομμένη γραμμή ανά 1,5 εκατοστό. Οι διακεκομμένες γραμμές να είναι 1,5 εκατοστό ανά 1,5 εκατοστό και να εναλλάσονται οι γραμμές με τα κενά – η παρακάτω φωτό είναι πιο διαφωτιστική.

leather-cuts-1

Όλες αυτές τις γραμμούλες, λοιπόν, θα έρθεις να τις χαράξεις με το κοπίδι σου. Κάνε το ίδιο και στα δύο κομμάτια δερματίνης και στην συνέχεια ράψτα καλή με καλή. Κόψε λίγο τις γωνίτσες για να κάθεται πιο όμορφα, γύρνα και η τσάντα σου είναι έτοιμη!

Νομίζω θα δούλευε εξίσου καλά με τσόχα ή μακό, τι λες;

Δες όλο το project αναλυτικά στο francoisetmoi.com.

Φτιάξτο

Η Βάλια είναι γραφίστας. Σχεδίασε το πρώτο της website το 1996 αλλά πλέον σχεδιάζει μόνο για το ftiaxto.gr. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα, έχουν ένα γιο, τον Ιάσονα και περιμένουν και την κόρη! Αγαπάει τα πολύπλοκα projects ειδικά αν περιλαμβάνουν ραπτομηχανή και υπομονή.

 

Απάντηση