Σαπουνοζωγραφίσματα

Bubble_Prints_introΕίναι η κατάλληλη εποχή για παιχνίδι με νερό για μικρούς και μεγάλους. Όλα αυτά που δεν μπορούσαμε να κάνουμε τον χειμώνα μέσα στο σπίτι, μπορούμε να τα κάνουμε τώρα έξω! Σήμερα βρήκαμε αυτή την ιδέα στο www.pinkstripeysocks.com για ζωγραφική με σαπουνόφουσκες! Τέλεια ιδέα για παιχνίδι και ζωγραφική στη βεράντα ή στον κήπο. Για δες περισσότερα…

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

– Διάλυμα για σαπουνόφουσκες
– Χρώματα ζαχαροπλαστικής
– Καλαμάκια
– Χαρτοταινία
– Χαρτί
– Κυπελάκια/ ποτηράκια

Ρίχνεις λίγο από το διάλυμα για τις φούσκες μέσα σε κάθε ποτηράκι και μετά προσθέτεις μια σταγόνα χρώματα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύεις καλά. Μετά ενώνεις καλαμάκια μεταξύ τους και τα δένεις με την χαρτοταινία και είμαστε έτοιμοι για ζωγραφική.

Bubble_Prints_1
Απλώνεις κάτω χαρτί και δείχνεις στο μικρό σου πως να βουτάει το καλαμάκι μέσα στο χρώμα και μετά να φυσάει για να δημιουργηθούν οι μπουρμπουλήθρες επάνω στο χαρτί. Μόλις οι φούσκες σκάσουν τότε επάνω στο χαρτί δημιουργούνται σχέδια. Εάν μάλιστα κάθε φούσκα είναι και διαφορετικό χρώμα τότε το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό! Πριν διακοσμήσεις με αυτά τα αριστουργήματα το σπίτι άφησέ τα να στεγνώσουν καλά!

Bubble_Prints_2

Τι λες; Θα το δοκιμάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο;

Καλή διασκέδαση!

 

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Απάντηση