Κεφαλάρι για παιδικό δωμάτιο

Κεφαλάρι για παιδικό δωμάτιο

Μου αρέσει τόσο πολύ αυτό το κεφαλάρι με τις χρωματιστές καμηλοπάρδαλεις που μου έρχεται να το φτιάξω σε μεγάλο για το δικό μας δωμάτιο. Το project αυτό θέλει και λίγο diy για να κόψεις και να συναρμολογήσεις τα ξύλα αλλά και ζωγραφική με ακρυλικά χρώματα, πάρε ιδέες και συμβουλές από την Ashley.

Θα χρειαστείς:

Για αρχή, μπορείς να φτιάξεις από χαρτί τα κομμάτια σου για να δεις τι σου αρέσει,και μετά θα πρότεινα να τα παραγγείλεις κατευθείαν σε αυτές τις διαστάσεις για να μην τα κόβεις. Θα τα βάλεις στην σειρά και θα καρφώσεις πίσω τους 2 πηχάκια για να τα συγκρατούν.

Κεφαλάρι για παιδικό δωμάτιο

Στη συνέχεια βάφεις τα ξύλα με λευκό χρώμα. Μπορείς στα δοκιμαστικά χαρτιά που έφτιαξες να σχεδιάσεις τις καμηλοπάρδαλεις με το χέρι, δεν χρειάζεται να είναι τέλειες. Όταν είσαι οκ με το αποτέλεσμα, μεταφέρεις τα σχέδια στα ξύλα και αρχίζεις και πάλι το βάψιμο.

Κεφαλάρι για παιδικό δωμάτιο

Η Ashley δίνει κάποιες χρήσιμες συμβουλές για το πως να βάψεις τα σχέδια μέσα στις καμηλοπάρδαλεις, όπως για παράδειγμα να χρησιμοποιήσεις καπάκια σαν στένσιλ για τις βούλες ή να χρησιμοποιήσεις λεπτό πινελάκια για τα φύλλα και τις ρίγες.

Κεφαλάρι για παιδικό δωμάτιο

Κεφαλάρι για παιδικό δωμάτιο

Μόλις στεγνώσουν τα χρώματα, χρησιμοποίησε σύρμα ή άγκιστρα για να κρεμάσεις την δημιουργία σου.

Κεφαλάρι για παιδικό δωμάτιο

Φυσικά, αν δεν σου αρέσουν οι καμηλοπάρδαλεις, μπορείς να ζωγραφίσεις ψηλά λουλούδια, δέντρα κτλ. Καλή επιτυχία!

Δες όλο το project στο makeit-loveit.com.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

2 σχόλια στο άρθρο “Κεφαλάρι για παιδικό δωμάτιο”

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙ ΔΕΙΞΑΤΕ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙΑ ΜΕ ΚΑΜΒΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΥΨΗ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *