Καλοκαιρινές φωτογραφίες με χρώμα

Photo-Art_introΑυτό το project από το www.designimprovised.com είναι ιδανικό για το καλοκαίρι και μπορείτε να το κάνετε μικροί και μεγάλοι παρέα. Περιλαμβάνει πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες εκτός σπιτιού, φωτογραφίες και χαρτοκοπτική. Τι άλλο θέλεις! Και το αποτέλεσμα; Καδράκια για να διακοσμήσεις το σπίτι σου με χαρούμενες αναμνήσεις από το φετινό καλοκαίρι που μόλις άρχισε!

Τα υλικά που χρειάζεσαι είναι:

– Ασπρόμαυρες φωτογραφίες με διάφορες δραστηριότητες
– Χρωματιστά χαρτιά
– Κόφτες χαρτιού σε διάφορα σχήματα
– Κόλλα
– Κορνίζες χρωματιστές
– Ακρυλικά χρώματα της επιλογής σου (εάν θέλεις να βάψεις μόνος σου τις κορνίζες σου)

Η διαδικασία έχει ως εξής: Η διασκέδαση ξεκινάει από την πρώτη στιγμή. Πήγαινε με το/ τα πιτσιρίκια σου σε ένα πάρκο, μια παιδική χαρά, την παραλία και τράβα όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορείς από δραστηριότητες έξω στον καλοκαιρινό ήλιο. Τύπωσέ τις αγαπημένες σου ασπρόμαυρες σε χοντρό χαρτί.

Μετά μαζί με τους μικρούς μας φίλους κόψτε σε διάφορα σχήματα και μεγέθη με τους κόφτες τα χρωματιστά χαρτιά. Και έφτασε η ώρα για να μπει χρώμα στις φωτογραφίες. Με λίγη κόλλα πίσω από κάθε χρωματιστό χαρτάκι κόλλησε το σχήμα που θέλεις επάνω στην φωτογραφία για να τονίσεις τα σημεία της φωτογραφίας που θέλεις.

Photo-Art_main
Στο άρθρο του www.designimprovised.com, για παράδειγμα, στις φωτογραφίες έχουν τονιστεί με χρώμα οι μπουρμπουλήθρες, τα βηματάκια που σκαρφαλώνουν στην παιδική χαρά κτλ.

Για να ολοκληρωθεί το έργο διάλεξε και αντίστοιχα χρώματα κορνίζες ή πάρε σκέτες ξύλινες και βάψε τις εσύ στα χρώματα που θέλεις.

Τα καλοκαιρινά σου έργα είναι έτοιμα! Μένει να διαλέξεις που θα τα κρεμάσεις στο σπίτι σου!

Καλό καλοκαίρι!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *