Δαχτυλίδι από μεταλλικό κουμπί

metal_button_ring_introΘυμάσαι σε κάποιες ελληνικές ταινίες που εμφανίζεται ο Κωσταντάρας να φοράει μπλέηζερ; Το κλασικό σκούρο μπλε, σταυρωτό σακάκι με τα έξι μεταλλικά κουμπιά. Σήμα κατατεθέν του bon viveur! Τώρα πια όμως, σπάνια κάποιος το φοράει. Αν έχεις ένα τέτοιο σακάκι στην ντουλάπα, δες στο crafthunter.com.au τι μπορείς να φτιάξεις με τα κουμπιά του.

Αν πάλι δεν έχεις μπλέηζερ, αλλά σου αρέσει η ιδέα, είναι πολύ εύκολο να βρεις τέτοια κουμπιά σε μαγαζιά με είδη μοδιστρικής, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας. Υπάρχουν χρυσά ή ασημένια με ανάγλυφα σχέδια ή σκέτα.

Για να φτιάξεις το δαχτυλιδι θα χρειαστείς:

  • Μεταλλικό κουμπί
  • Βάση για δαχτυλίδι
  • Κόλλα (ιδανικά για μεταλλικές επιφάνειες)
  • Κόφτη

Συνήθως αυτά τα κουμπιά έχουν μία μεταλλική θηλειά από πίσω. Κόψε, λοιπόν αυτή την θηλειά με τον κόφτη και προσπάθησε να ισιώσεις όσο γίνεται την πίσω επιφάνεια του δαχτυλιδιού.
Βάλε δυνατή κόλλα στην βάση και στο δαχτυλίδι και κόλλα τα μεταξύ τους.

metal_button_ring_main
Περίμενε να στεγνώσει καλά και φόρεσε το. Δεν είναι πολύ ωραίο; Απλό και γρήγορο project. Μπορείς να φτιάξεις πολλά για δώρα.

Καλή επιτυχία!

 

Φτιάξτο
Έλλη Σοφιανόπουλου

Η Έλλη Σοφιανοπούλου σπούδασε διεθνείς σχέσεις, αλλά πολύ σύντομα ο δρόμος της άλλαξε κατεύθυνση και ασχολήθηκε με την κατασκευή θεατρικών κοστουμιών και κοσμημάτων. Της αρέσει να πειραματίζεται με νέες τεχνικές και είναι συνέχεια σε αναζήτηση έμπνευσης και νέων ιδεών! Είναι μαμά ενός μικρού αγοριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *