Stitch ‘n Bitch Crochet: The Happy Hooker

Stitch 'n Bitch Crochet: The Happy Hooker

Άλλο ένα βιβλίο από την ιέρεια του πλεξίματος Debbie Stoller. Το Stitch ‘n Bitch Crochet: The Happy Hooker αφορά το βελονάκι και όπως και τα υπόλοιπα βιβλία της Stoller , θα σε μυήσει στον μαγικό κόσμο του πλεξίματος με τον πιο απλό τρόπο!

Στο παρελθόν είχαμε παρουσιάσει τo Stitch ‘n Bitch: The Knitter’s Handbook (βραβευμένο από τους New York times ως best seller) και το Son of Stitch ‘n Bitch, βιβλία τα οποία μας βοήθησαν πολύ στο ξεκίνημά μας με το πλέξιμο.

Stitch 'n Bitch Crochet: The Happy Hooker

Στο πρώτο μέρος του βιβλίου θα βρεις μια μικρή εισαγωγή στον κόσμο του πλεξίματος με βελονάκι, την επεξήγηση των εργαλείων και των νημάτων και τις βασικές πλέξεις μαζί με συγκεκριμένες τεχνικές.

Stitch 'n Bitch Crochet: The Happy Hooker

Όσο προχωράει το βιβλίο, τόσο δυσκολεύουν οι πλέξεις, αλλά θυμήσου πρόκειται για ένα βιβλίο-εγκυκλοπαίδεια, το οποίο δεν χρειάζεται να διαβάσεις μονορούφι. Μαθαίνεις τις πλέξεις που χρειάζεσαι για τώρα και όταν είσαι έτοιμη να προχωρήσεις πας και παρακάτω.

Stitch 'n Bitch Crochet: The Happy Hooker

Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου θα βρεις πολλά και διαφορετικά projects για να εξασκήσεις τα όσα έχεις μάθει.

Γενικά είναι ένα καλογραμμένο βιβλίο, με απλή και κατανοητή γλώσσα (στα Αγγλικά) και μας βοήθησε πολύ στο ξεκίνημά μας. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Μπορείς να το προμηθευτείς από το amazon.co.uk.

Δες εδώ και άλλα βιβλία για το βελονάκι.

Βιβλία και Περιοδικά
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

2 σχόλια στο άρθρο “Stitch ‘n Bitch Crochet: The Happy Hooker”

  1. Πολυ ωραιες ολες οι αναλυσεις που εχετε κανει αλλα ειναι στα Αγγλικα.Υπαρχει καποιο αλλο βιβλιο αντιστοιχο. Σας ευχαριστω. Συγνωμη μπερδευτηκα. Στα ελληνικα ηθελα να πω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *