Ιδέες με κορδόνι (icord)

Τελικά είτε το πλέξεις με τα χέρια είτε με τη μηχανή, αυτό το κορδόνι έχει πολλές εφαρμογές. Στο mollymoocrafts.com βρήκαμε μέχρι και πως να γράψεις μηνύματα με αυτό. Και όχι μόνο… Για ρίξε μια ματιά για να πάρεις έμπνευση και μετά πιάσε το νήμα και τον μύλο πλεξίματος και ξεκίνα!

Τρισδιάστατα μηνύματα

iCord_lettering

Με λίγο πλεκτό κορδόνι, σύρμα και μια εκτύπωση της λέξης/ κειμένου που θέλεις μπορείς να φτιάξεις εύκολα όποιο τρισδιάστατο μήνυμα σου αρέσει!

Ιδέα: Γράψε το όνομα του παιδιού σου, βάλτο σε κάδρο και φτιάξε ένα διακοσμητικό πινακάκι για το δωμάτιο του μικρού σου.

Κολιέ με χάντρα

icord-necklace-bead

Εντάξει μπορεί να μην είναι πολύ πρωτότυπο, σίγουρα βλέποντας το κορδόνι θα το έχεις σκεφτεί, αλλά η επανάληψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Απλό και γρήγορο. Αρκεί ένα κούμπωμα και μια ξύλινη χάντρα που θα έχεις χρωματίσει και έτοιμο το χαρούμενο κολιέ σου.

“Πουλοβεράκια” για τα μολύβια σου

icord-pencil
Κι όμως. Είναι τόσο απλό και προφανές και ομολογούμε οτι δεν το σκεφτήκαμε. Έτσι, δεν θα μπερδέψεις ποτέ τα μολύβια σου και θα είναι και τα δαχτυλάκια σου ζεστά.

Θέλεις κι άλλο;

Ξεκίνα το πλέξιμο και όλο και κάτι θα σου έρθει σαν ιδέα!

 

Save

Save

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *