Γαρίδες με Σάλτσα από Ταχίνι και Σκόρδο

Το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr είναι το μπλογκ μιας ελληνίδας που ζει στην Ολλανδία. Μιας που πλησιάζει η Καθαρά Δευτέρα, διαλέξαμε από τις συνταγές της, τις σωταρισμένες Γαρίδες με Σάλτσα από Ταχίνι και Σκόρδο και Dukkah από Σουμάκι, Σπόρους Κύμινου και Φυστίκι Αιγίνης. Εντυπωσιακό, διαφορετικό και νηστίσιμο!

H Μάγδα είναι από τις περιπτώσεις, συμπατριώτη, που θα έλεγε κανείς ότι μπορεί να μας κάνει περήφανους. Μαγειρεύει και προβάλλει την Ελληνική κουζίνα με έναν τελείως διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο μέσα από το blog της.

Τα υλικά και ο τρόπος παρασκευής στην συγκεκριμένη συνταγή, αλλά και σε όλο το blog είναι γραμμένα και στα ελληνικά και οι φωτογραφίες υπέροχες. Εμείς δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε…Μπες στο μπλογκ να δείς και μόνος σου!

garides_deutera

Φτιάξτο
Έλλη Σοφιανόπουλου

Η Έλλη Σοφιανοπούλου σπούδασε διεθνείς σχέσεις, αλλά πολύ σύντομα ο δρόμος της άλλαξε κατεύθυνση και ασχολήθηκε με την κατασκευή θεατρικών κοστουμιών και κοσμημάτων. Της αρέσει να πειραματίζεται με νέες τεχνικές και είναι συνέχεια σε αναζήτηση έμπνευσης και νέων ιδεών! Είναι μαμά ενός μικρού αγοριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *