Βερνίκι νυχιών από σκιά ματιών

Ήξερες πως μπορείς να φτιάξεις βερνίκι για τα νύχια σου σε ό,τι απόχρωση θέλεις; Στο www.meganfenno.com βρήκαμε αυτό το κόλπο κι έτσι όχι μόνο αξιοποιείς σκίες που δεν φοράς πια ή που έπεσαν κάτω και έγιναν χίλια κομμάτια, αλλά φτιάχνεις και μοναδικές αποχρώσεις που δεν έχει κανείς άλλος. Είναι ό,τι πρέπει και είναι πανεύκολο! Πάμε να το δοκιμάσουμε!

Θα χρειαστείς:

– Σκιά ματιών
– Διάφανο βερνίκι
– Χάρτινο ποτήρι ή πλαστικό
– Μπατονέτες αυτιών
– Ασετόν

Σπασε κομματάκια από την σκιά σου και ρίξε τα μέσα στο ποτήρι. Εάν έχεις ήδη σπασμένη σκιά ακόμη καλύτερα. Εάν όχι μπορείς με την μπατονέτα σου να κάνεις την σκιά σκόνη για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα στο βερνίκι χωρίς κομματάκια.

nail_polish_main
Μετά ρίξε το διάφανο βερνίκι σου (περίπου 25 σταγόνες) μέσα στο ποτηράκι με την σκιά σε σκόνη και ανακάτεψε καλά με την μπατονέτα αφού της έχεις αφαιρέσει το βαμβάκι.

Βάψε τα νύχια σου όπως τα βάφεις πάντα. Για πιο γυαλιστερό αποτέλεσμα καθάρισε το πινελάκι με λίγο ασετόν και πέρνα άλλο ένα χέρι από το διάφανο βερνίκι.

Δεν είναι τέλειο;

Καλή διασκέδαση!

Update: Το site δεν υπάρχει πια, αλλά μπορείς να δεις τις οδηγίες στα αγγλικά χωρίς όμως τις φωτογραφίες εδώ!

Φτιάξτο
Έλλη Σοφιανόπουλου

Η Έλλη Σοφιανοπούλου σπούδασε διεθνείς σχέσεις, αλλά πολύ σύντομα ο δρόμος της άλλαξε κατεύθυνση και ασχολήθηκε με την κατασκευή θεατρικών κοστουμιών και κοσμημάτων. Της αρέσει να πειραματίζεται με νέες τεχνικές και είναι συνέχεια σε αναζήτηση έμπνευσης και νέων ιδεών! Είναι μαμά ενός μικρού αγοριού.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βερνίκι νυχιών από σκιά ματιών”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *