«Σαν καινούργιο” πουλόβερ με παγιέτες

sequin_pullover_introΝομίζω πως όλες έχουμε ένα πουλόβερ που το αγαπάμε πολύ, αλλά το βρίσκουμε λίγο βαρετό. Και μάλλον είναι… Κι επειδή οι πιο απλές ιδέές είναι και οι πιο ωραίες, ρίξε μια ματιά στο lou-and-co.fr να δείς πως με λίγες παγιέτες μπορείς να αλλάξεις το πουλοβεράκι που λέγαμε. Α! Και το ίδιο ισχύει φυσικά εάν το αγαπημένο σου πουλόβερ έχει λίγο φθαρεί στους αγκώνες ή έχει κάποιον λεκέ!

Θα χρειαστείς:

– Πουλόβερ
– Παγιέτες (διάφορα χρώματα)
– Βελόνα + κλωστή
– Χαρτί
– Μολύβι
– Σαπούνι ραπτικής

Φτιάξε στο χαρτί σου ένα πατρόν για τους αγκώνες σε ο,τι σχήμα θέλεις. Μπορείς π.χ. να σχεδιάσεις καρδιές ή αστέρια. Τοποθέτησε το πατρόν επάνω στα μανίκια (στο σημείο που είναι οι αγκώνες) και με το σαπούνι κάνε το περίγραμμα.

sequin_pullover_main

Τέλος, επιστρατεύοντας την υπομονή σου, γέμισε το περίγραμμα ράβοντας τις παγιέτες. Εάν δεν την έχεις την υπομονή μπορείς πάντα να δοκιμάσεις και τα έτοιμα μοτίφ με παγιέτες που κυκλοφορούν στην αγορά!

Το καινούργιο σου πουλόβερ είναι έτοιμο!

Φτιάξτο
Έλλη Σοφιανόπουλου

Η Έλλη Σοφιανοπούλου σπούδασε διεθνείς σχέσεις, αλλά πολύ σύντομα ο δρόμος της άλλαξε κατεύθυνση και ασχολήθηκε με την κατασκευή θεατρικών κοστουμιών και κοσμημάτων. Της αρέσει να πειραματίζεται με νέες τεχνικές και είναι συνέχεια σε αναζήτηση έμπνευσης και νέων ιδεών! Είναι μαμά ενός μικρού αγοριού.